Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Akupunktur

Det handler om balance:
Akupunktur er en del af en større holistisk lægevidenskab som er udviklet i Østasien gennem flere tusinde år, og som vi i vesten kalder Traditional Chinese Medicine (TCM). Vestlig lægevidenskab er til sammenligning kun ca. 200 år gammel. Ifølge TCM opstår sygdomme og smerter pga. ubalancer og stagnation i kroppen. Krop og sind anses som uadskilleligt forbundet, og påvirker hinanden gensidigt.

Effektiv behandling uden bivirkninger:
Som Patient hos en uddannet akupunktør modtager du differentieret behandling, som er helt specifikt tilpasset dig på baggrund af dine symptomer og informationer.
Ved akupunktur adresseres roden til ubalancerne, så i stedet for blot at behandle symptomerne, er målet at fjerne årsagen til at de opstår.
En del af behandlingen vil derfor også ofte være at følge særlige anbefalinger mht. Kost og livsstil.
Akupunktur øger bl.a. blodcirkulation, påvirker hormon produktionen og styrker immunforsvaret, så det er velegnet som både forebyggelse og behandling.
Akupunktur er uden bivirkninger, og jeg bruger udelukkende sterile engangsnåle.

Hvad kan behandles med akupunktur?
Akupunktur har positiv effekt på en lang række vidt forskellige sygdomme og tilstande, og kan med fordel benyttes ved fysiske, såvel som psykiske og mentale problemstillinger.

WHO har lavet en liste over lidelser som akupunktur har en dokumenteret virkning på.

Her finder du en samlet liste over lidelser, hvor det er videnskabeligt bevist, at akupunktur kan benyttes som behandlingsform acupuncture scientific evidence.

Du kan vælge Signe eller Jesper som akupunktør i Klinik Westend:

Om Signe Jung:

Din garanti for sikkerhed og kvalitet:
Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Praktiserende Akupunktører, hvilket garanterer at jeg lever op til nøje fastsatte krav mht. uddannelse og klinisk praksis. En lang række sundhedsforsikringer giver tilskud til akupunktur, fx. Danmark, Skandia, Danica, og Tryg. Check med din forsikring.

Hvis du vil vide mere om akupunkturs muligheder og begrænsninger, er du meget velkommen til at kontakte mig på: Signe Jung

Om Jesper Koefoed:

Jeg er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af DAKOBE (Danmarks Komplementære Behandlere). Det betyder at jeg er underlagt fastlagte retningslinjer og strenge krav fra Sundhedsstyrelsen, og at du kan få tilskud gennem ”Sygesikring danmark” (pt. 75 kr. pr behandling) og/eller din Sundhedsforsikring – check med din forsikring, hvad de giver, da det varierer meget fra selskab til selskab med hensyn til både antal behandlinger og beløb.

Mine akupunkturbehandlinger kan enten gives som ”rene” akupunkturbehandlinger eller i kombination med massageterapi.

Kontakt mig på vores kontaktside eller læs mere om mig her.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking