Prøv vores klinik på Nørrebro, klikfys-fysioterapi.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Yoga

Yin Yoga med fysioterapeut og yin yoga lærer Mette Karlsen.
Starter op i Klinik Westend torsdag d. 2. februar kl 1615-1715.

Tilmelding via klinikkens behandlere eller på tlf: 2877 5357.
Mød op i blødt tøj, tag gerne en varm trøje og lune sokker med. Medbring egen yogamåtte hvis du har, ellers kan det lånes på stedet.
Yin yoga er en blid og rolig yogaform der arbejder med passive stillinger. Yin Yoga handler ikke om at oparbejde styrke og stærke muskler, men snarere om at spænde af, give efter og strække bindevævet, for derved at oparbejde en mere fleksibel og fri krop. Yin Yoga er en beroligende, helende praksis der lader kroppen komme ind i en dyb oplevelse af afslapning og ro, således at udrensning, genopbygning og restitution kan ske.
Yin Yoga er et fantastisk supplement til mere dynamisk og muskulært fokuseret træning, så som løb, spinning, svømning og yang typer af yogapraksis.

Mette Karlsen / Move Beyond

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette Helweg Andersen
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking