Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Behandling af skuldersmerter

Har du ondt i skulderen?

Skuldersmerter er det tredje hyppigste muskel-skelet-problem i Danmark. Er du en en af dem, der lider af ondt i skulderen, kan et behandlingsforløb hos Klinik Westend hjælpe dig. Vores dygtige og erfarne specialister skræddersyer behandlingen af dine smerter, så du kan få en smertefri hverdag igen.

Professionel behandling af skuldersmerter hos Klinik Westend

Læs videre og bliv klogere på

 • Skuldersmerter generelt
 • Symptomer på skulderskade
 • Professionel behandling af skuldersmerter
 • Forebyggelse af skuldersmerter

Generelt om smerter i skulderen

Skulderens anatomi er kompliceret, fordi den kan bevæge sig i alle retninger. Skulderen består af ledbånd, knogle, sener og muskler som alle kan være årsagen til dine skuldersmerter. I skulderen finder man også en række slimsække, som sikrer at skulderens sener kan glide frit og smidigt, også her kan der opstå komplikationer som kan forårsager skuldersmerter.

Skuldersmerter stammer ofte fra en af nedenstående ting:

 • En sygdom i selve skulderleddet
 • En betændelsestilstand i skuldersenerne
 • En betændelsestilstand i ledkapslen
 • En betændelsesreaktion i slimsækkene
 • En fraktur i skulderen

Sådan kan smerten føles

Hvis dine skuldersmerter har varet ved i mere end en uge, er det en god ide at søge professionel behandling af dine skuldersmerter. Desto hurtigere du begynder behandlingen, desto hurtigere kan du blive smertefri.

Vi har samlet en liste af symptomer på skulderskader, så du kan få den fornødne information til at gribe ind i tide:

 • Stivhed ved brug af skulderen
 • Prikkende, stikkende eller skarpe smerter
 • Deformitet af skulderens udseende
 • Svækkelse skulderens bevægelighed
 • Klikkende og låsende fornemmelse i skulderen
 • Hævelse og rødmen i skulderregionen

Oplever du skuldersmerter, som ikke figurerer på listen, så kontakt os i dag, og så snakker vi om din konkrete problemstilling. 

Sådan behandler vi dine skuldersmerter

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, når vi sammensætter et behandlingsforløb. Det betyder, at booker du en tid hos en af vores fysioterapeuter, bliver du mødt af professionalisme og servicemindedhed i topklasse.

Vi anlægger altid en holistisk tilgang til behandlingen af dine skuldersmerter. Vi undersøger årsagen bag smerterne, spørger ind til din jobfunktion, træning og skadeshistorik, og først herefter strukturer vi det optimale behandlingsforløb i samarbejde med dig.

Vi tilbyder hos Klinikwestend flere forskellige behandlingsforløb, som kan gøre din hverdag lettere. Uagtet om du ønsker sparring en-til-en med en af vores dygtige fysioterapeuter, eller hellere vil træne på et hold sammen med andre, så har vi din ryg fra start til slut i behandlingen af dine skuldersmerter.

På vores søsterklinik, Klinik Aaboulevard, behandler vi desuden også problemer med skulderen med gigalser.

Se herunder hvordan det foregår.

Gode råd til at forebygge skuldersmerter

 1. Lyt til din krop
  Du kan gøre en hel del for at forebygge forekomsten af skuldersmerter. Det vigtigste råd er, at du altid skal lytte til din krop, hvis din skulder er øm efter en aktivitet, så skal du ikke ignorer det. Besøg i stedet for læge eller fysioterapeut, før tingene bliver værre.
 2. Hold dig i form
  Et andet god råd er at holde sig i form. Den bedste måde at undgå skuldersmerter er at bruge kroppen. Det sagt skal du gøre det med måde og på den rigtige måde. Husk altid at varme op før du begynder at løfte vægte, og vær realistisk hvis du har haft en længere pause væk fra vægtløftning.
 3. Husk ergonomien i dine arbejdspositioner
  Mange skuldersmerter forekommer ofte i forbindelse med ens daglige arbejde og gøremål. Sørg altid for at have en god positur, et skrivebord som er indstillet til din højde og bevæg dig helst mindst et par minutter i timen. På den måde kan du være med til at forebygge fremtidige skuldersmerter.

Din specialist i behandlingen af skuldersmerter

Hos Klinik Westend har vores fysioterapeuter mange års erfaring med behandling skuldersmerter hos folk i alle aldre. Vores personale bliver løbende videreuddannet inden for netop deres speciale-område, så alle vores behandlingsformer er up-to-date og baseret på den nyeste forskning.

Læs mere om vores hold og klinik her.

Alle vores fysioterapeuter er medlem af Danske Fysioterapeuter.

Jeg kan anbefale Klinik Westend på det højeste. Har været i behandling for smerter pga hoftedysplasi hos Pernille Herlevsen. Jeg er i så meget bedring nu allerede efter 6 måneder, at jeg har afsluttet mit forløb og bruger de værktøjer jeg har fået, til at arbejde med det selv fremover.
Selina J.
Super sted med meget kompetente fysioterapeuter! Jeg har gået til behandling og træning hos Pernille i over 10 år ifm. min skoliosis og er yderst tilfreds med behandlingen, som jeg fortsætter. Pernille er meget dygtig både til at sammensætte træningsprogram og behandle. Hun er også god til at sørge for at der hele tiden sker fremskridt, og også at man bliver sendt hurtigt videre, hvis der fx. er brug for røntgenundersøgelse el.a. Pernille har også hjulpet mig med at genoptræne mit knæ efter operation i menisken. Grundet Pernilles høje faglighed, var jeg hurtigt tilbage på benene og lige så stærk som før, hvis ikke stærkere. Stor anbefaling herfra!
Benjamin Fingeret S.
Visit with Thomas Thorning Madsen, good bedside manner. Consult was in English. Clear, direct and easy to discuss case and needs - action plan and follow-up explained clearly.
David B.
Ive just been to my first appointment with dr Michael Kejser Pedersen.I couldn’t recommend him more!The klinik is lovely and dr Pedersen was amazing.He fixed my blocked neck joints in few seconds and I cannot wait for my next visit to the clinic.
Andreea-Claudia B.
Med både skoliose, 2 diskusprolapser og en masse afledte effekter heraf, har jeg gennem årene været ganske desperat og mange behandlere igennem - lige ind til jeg begyndte ved fysioterapeut, Martin Ferenc Jensen. Martin giver med sin solide faglighed og sit holistiske blik på kroppen en yderst kompetent behandling, der gør en stor forskel for mig og min krop. Han hjælper mig løbende med at løsne op for spændinger, genoprette mobilitet og generelt bringe min krop i bedre balance - en behandling der for mig er helt afgørende for, at jeg kan opretholde en normal hverdag. Et KÆMPE tak for hjælpen med at holde mine symptomer nede, og de varmeste anbefalinger af Martin fra en meget taknemmelig fast patient.
Anne-Katrine
Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med. Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem. Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret.Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig. Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring :-) TAK!
Jens C. E. J.
Super professionelle og kompetent behandling.
Marie S.
Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas “.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau,Og deres giga-laser udretter mirakler.Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina G
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
Cindy P.
js_loader

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking