Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Gigtsygdomme

Lider du af én eller flere gigtsygdomme, kan både fysioterapeutisk behandling, træning og laserterapi være med til at lindre dine smerter og forebygge forværring af sygdommen. I Klinik Westend anbefaler vi typisk en blanding af de tre discipliner for at opnå de bedste resultater.

Symptomer på gigtsygdomme

Der findes mange former for gigtsygdomme, og det varierer, hvad symptomerne er. De klassiske symptomer på gigt er smerter i både led og muskler. Leddene kan samtidig være hævede og varme, og du kan opleve både vægttab og ualmindelig sløvhed. Nogle former for gigt kan også påvirke din hud og indre organer som nyrer og lunger.

Læs mere om symptomer på gigt på Gigtforeningens hjemmeside.

Hvad kan fysioterapi gøre for gigtsygdomme?

Formålet med fysioterapi er at undersøge årsagerne til smerterne, og herefter arbejde ud fra dem. gigtsygdomme

Behandling og gigt

Når du lider af en gigtsygdom, vil dine led typisk være “låste”, stive og usmidige. Med den fysioterapeutiske behandling fokuserer vi derfor på at forbedre mobiliteten i leddene. Vi har samtidig fokus på at forbedre bindevævets cirkulation. Et raskt bindevæv er væsentligt for dit immunforsvar – og er derfor også en væsentlig del af dit overordnede helbred.

Som en del af behandlingsforløbet vil vi også vejlede dig i træningsøvelser, der styrker din krop til forebygge, at dine smerter bliver værre.

Send os en mail med dine spørgsmål lige her: kontakt@klinikwestend.dk eller ring til os på 33 11 55 10.

Laserterapi og gigtsygdomme
Særligt laserterapi med en gigalaser har vist sig at have positiv effekt på gigtsygdomme. Den sunde laser sender helende laserdioder og stråler ind i kroppen, som reducerer inflammation og forbedrer blodcirkulationen. Denne type terapi er særligt egnet til inflammatoriske gigtsygdomme.

Læs mere om den sunde infrarøde gigalaser her.

Træning og gigt
Hvad end du lider af psoriasisgigt, leddegigt, slidgigt eller fibromyalgi, kan bestemte former for træning lindre smerterne. Det kan de bl.a. fordi, styrkede muskler er med til at beskytte dine led. Når du er ramt af en gigtsygdom, kan stivheden i dine led samtidig indskrænke bevægeligheden i din krop. Derfor går en del af vores behandling ud på at instruere dig i træningsøvelser, der både styrker og smidiggør kroppen.

Vi anbefaler dig samtidig at deltage på vores holdtræning.

Tilskud til fysioterapi mod gigtsygdomme

Du har mulighed for at få tilskud til fysioterapi, hvis du har fået en henvisning af din egen læge til en fysioterapeut. Fysioterapeuten skal dog have overenskomst med den offentlige sygesikring.

Får du tilskud, vil det ligge på omkring de 40 procent af behandlingen. Læs mere om tilskud til fysioterapi på Sygeforsikring Danmark.

Ring til os med dine spørgsmål på 33 11 55 10 eller find vores priser på fysioterapi her.

Visit with Thomas Thorning Madsen, good bedside manner. Consult was in English. Clear, direct and easy to discuss case and needs - action plan and follow-up explained clearly.
David B.
Ive just been to my first appointment with dr Michael Kejser Pedersen.I couldn’t recommend him more!The klinik is lovely and dr Pedersen was amazing.He fixed my blocked neck joints in few seconds and I cannot wait for my next visit to the clinic.
Andreea-Claudia B.
Med både skoliose, 2 diskusprolapser og en masse afledte effekter heraf, har jeg gennem årene været ganske desperat og mange behandlere igennem - lige ind til jeg begyndte ved fysioterapeut, Martin Ferenc Jensen. Martin giver med sin solide faglighed og sit holistiske blik på kroppen en yderst kompetent behandling, der gør en stor forskel for mig og min krop. Han hjælper mig løbende med at løsne op for spændinger, genoprette mobilitet og generelt bringe min krop i bedre balance - en behandling der for mig er helt afgørende for, at jeg kan opretholde en normal hverdag. Et KÆMPE tak for hjælpen med at holde mine symptomer nede, og de varmeste anbefalinger af Martin fra en meget taknemmelig fast patient.
Anne-Katrine
Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med. Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem. Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret.Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig. Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring :-) TAK!
Jens C. E. J.
Super professionelle og kompetent behandling.
Marie S.
Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas “.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau,Og deres giga-laser udretter mirakler.Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina G
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
Cindy B.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking