Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Gigtsygdomme

Lider du af én eller flere gigtsygdomme, kan både fysioterapeutisk behandling, træning og laserterapi være med til at lindre dine smerter og forebygge forværring af sygdommen. I Klinik Westend anbefaler vi typisk en blanding af de tre discipliner for at opnå de bedste resultater.

Symptomer på gigtsygdomme

Der findes mange former for gigtsygdomme, og det varierer, hvad symptomerne er. De klassiske symptomer på gigt er smerter i både led og muskler. Leddene kan samtidig være hævede og varme, og du kan opleve både vægttab og ualmindelig sløvhed. Nogle former for gigt kan også påvirke din hud og indre organer som nyrer og lunger.

Læs mere om symptomer på gigt på Gigtforeningens hjemmeside.

Hvad kan fysioterapi gøre for gigtsygdomme?

Formålet med fysioterapi er at undersøge årsagerne til smerterne, og herefter arbejde ud fra dem. gigtsygdomme

Behandling og gigt

Når du lider af en gigtsygdom, vil dine led typisk være “låste”, stive og usmidige. Med den fysioterapeutiske behandling fokuserer vi derfor på at forbedre mobiliteten i leddene. Vi har samtidig fokus på at forbedre bindevævets cirkulation. Et raskt bindevæv er væsentligt for dit immunforsvar – og er derfor også en væsentlig del af dit overordnede helbred.

Som en del af behandlingsforløbet vil vi også vejlede dig i træningsøvelser, der styrker din krop til forebygge, at dine smerter bliver værre.

Send os en mail med dine spørgsmål lige her: kontakt@klinikwestend.dk eller ring til os på 33 11 55 10.

Laserterapi og gigtsygdomme
Særligt laserterapi med en gigalaser har vist sig at have positiv effekt på gigtsygdomme. Den sunde laser sender helende laserdioder og stråler ind i kroppen, som reducerer inflammation og forbedrer blodcirkulationen. Denne type terapi er særligt egnet til inflammatoriske gigtsygdomme.

Læs mere om den sunde infrarøde gigalaser her.

Træning og gigt
Hvad end du lider af psoriasisgigt, leddegigt, slidgigt eller fibromyalgi, kan bestemte former for træning lindre smerterne. Det kan de bl.a. fordi, styrkede muskler er med til at beskytte dine led. Når du er ramt af en gigtsygdom, kan stivheden i dine led samtidig indskrænke bevægeligheden i din krop. Derfor går en del af vores behandling ud på at instruere dig i træningsøvelser, der både styrker og smidiggør kroppen.

Vi anbefaler dig samtidig at deltage på vores holdtræning.

Tilskud til fysioterapi mod gigtsygdomme

Du har mulighed for at få tilskud til fysioterapi, hvis du har fået en henvisning af din egen læge til en fysioterapeut. Fysioterapeuten skal dog have overenskomst med den offentlige sygesikring.

Får du tilskud, vil det ligge på omkring de 40 procent af behandlingen. Læs mere om tilskud til fysioterapi på Sygeforsikring Danmark.

Ring til os med dine spørgsmål på 33 11 55 10 eller find vores priser på fysioterapi her.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking