Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Hjemmebehandling

Sommetider vil skæbnen, at vores patienter ikke selv har mulighed for at komme til behandling i vores klinik, og derfor har brug for hjemmebehandling. Dét kan der være flere grunde til.  

Den primære grund, er dog oftest en slem skade, som ikke bør udsættes for unødvendig belastning. Graden af dette konkluderes fra egen læge, og en henvisning er derfor nødvendig.  

Hos Klinik Westend er vi udmærket godt klar over dét. Derfor tilbyder vi hjemmebehandling, så du ikke behøver anstrenge dig mere end nødvendigt.

Hvis du vil vide mere eller bestille en tid, er du mere end velkommen til at ringe på
tlf. 33 11 55 10, eller udfylde kontaktformularen til højre.

Hvor og hvordan kan man få hjemmebehandling?

Vi udfører behandlinger uanset om den skal foregå i eget hjem, på et plejehjem, bosted, eller specialskole.

Dog skal adressen være centralt beliggende i København og inden for en radius af ca. 10 minutters cykelkørsel, fra vores adresse på Vesterbrogade 67.

Hvis behovet for hjemmebehandling opstår, er det som oftest, hvis patientens diagnose er underlagt sundhedsstyrelsens vederlagsfri fysioterapi. En ordning der primært var tilegnet patienter med et svært fysisk handicap, men som nu også inkluderer børn og unge, der har fået konstateret en progressiv sygdom.

På sundhedsstyrelsens hjemmeside kan du læse mere omkring, hvilke krav der skal opfyldes, for at behandlingen kan blive betalt af kommunen.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hos Klinik westend tilbyder vi en række forskellige behandlinger, alt efter hvilket behov og diagnose der er blevet stillet. De primære behandlinger der er behov for ved hjemmebehandling er dog som oftest fysioterapi og genoptræning.

Fysioterapi

Vores klinik består af en række særligt dygtige og kompetente fysioterapeuter, der står klar til at rykke ud, hvis behovet for hjemmebehandling opstår. Der kan være flere grunde til en fysioterapeutisk behandling.

De fleste der har fået en skade, kan som oftest selv komme til vores klinik, da skaden ikke er immobiliserende. Dog kan skaden være så slem, at den har gjort patienten immobil, og personen derfor ikke kan bevæge sig udenfor boligens fire vægge.

Genoptræning

Behovet for genoptræning er som oftest et længerevarende forløb. Patienter med behov for hjemmebehandling i form af genoptræning, kan have været udsat for forskellige hændelser, såsom, trafikuheld, hjerneblødning eller andre former for sygdomme. Dermed er det som oftest også lettere alvorlige grunde til, at behandlingen er nødsaget til at foregå i hjemmet.  

Hvis behovet for en behandling ikke er i form af enten genoptræning eller fysioterapi, kan du læse mere omkring vores andre behandlinger her.

Vi tilbyder nemlig også:

Kontakt os i dag

Hvis du vil vide mere omkring vores hjemmebehandling, er du mere end velkommen til at ringe på tlf.33 11 55 10, eller bestil en tid i kontaktformularen til højre.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking