Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Kropsterapi V. Kathrine Jørgensen

Velkommen til Holistisk hånd ved Kathrine Diana Jørgensen.

Fysioterapeut, Kinesiolog studerende og B:A:M kropsterapeut elev.

Udgangspunktet for kropsterapi er, at vi ikke ser krop og sind som to selvstændige enheder. Ved at skabe forbindelse mellem de to kommer vi nemlig dybere i dine problemstillinger og opleve varige forbedringer.

Her på siden kan du blive klogere på, hvad kropsterapi egentlig er og læse om fordelene ved behandlingsformen.

Hvem kan jeg gøre noget for;

Jeg kan hjælpe dig der har ondt et eller flere steder i kroppen, både ny opstået smerter eller længerevarende. Jeg kan hjælpe dig, der ønsker at komme af med sine smerter og dig som er villig til at indgå i det samarbejde som det kræver – kroppen og dig imellem. Som din behandler hjælper jeg ydmygt din krop på vej til et liv i balance, ved at skabe nogle optimale forhold for dens indre miljø. Det kan være du skal lave lidt om i din kost, få andre vaner eller skille dig af med nogle og på den måde rydde op i livet før end, du kan leve livet istedet for at overleve.

Jeg behandler dig, udfra dine egne begrænsninger. Det vil sige, at jeg via behandling, samtale, råd og vejledning, rykker dig derhen hvor dit potientiale er.

Hvad kan jeg tilbyde dig;

 • I mine behandlinger tilbyder jeg manuel medicin. Det er min ambition, at forene det videnskabelige og det alternative med min kombineret viden og bygge bro imellem de to verdner i min behandling af dig. Jeg bruger derved både det biomekaniske og det følelsesmæssige aspekt i min tilgang, da dette unægteligt hænger sammen i alle kroppe. Mit behandlingsfokus ligger udfra det hele menneske – fysisk, psykisk og mentalt.Hvert menneske har brug for sin egen tilgang, lige dér hvor du er i livet.Jeg arbejder med kroppens udfordret områder, på den måde, at jeg via manuelle teknikker skaber flow og gennemstrømning til områder igen – så kroppen har bedre forudsætninger for at regenerere og hele sig selv.

  Åndedrættet er ligeledes et fokus jeg har med i alle mine behandlinger. Åndedrættet er vital for vores levevis. Hverdag trækker du vejret ca. 25.000 gange – denne øvelse, er en de færreste tildeler stor opmærksomhed. Med det rettet åndedrættet, kan du skabe balance mellem ilt og kuldioxid, som vil skabe optimale levevilkår for din krops celler. Kroppen er med andre ord, en sammenhængende levende organisme, vi sammen kan hjælpe godt på vej til bedre forhold fysisk o

Min rejse;

Min karriere som fysioterapeut startede på klinik i Vejle, i 2017. Derefter har jeg både været i det offentlige, i kommunen og i det private hospitals regi. Senest har jeg arbejdet på Vejlefjord Rehabilitering, som er en specialiseret enhed og der også haft virke, som tillidsmand for min daværende 18 kollegaer.

Jeg elsker sport og har altid været aktiv enten med ketcher eller boldt sport. De sidste par år har jeg kastet mig over styrketræning. Derfor har det også faldt mig naturlig, at videreuddanne mig indenfor forskellige relevante fagområder, som du kan se på mit CV.

Når jeg ikke er på klinikken, bruger jeg gerne tid med det danske banelandshold i cykling, som jeg er behandler for, ligesom jeg også er med det danske Beach fodbold hold til konkurrencer som behandler. På den måde kombinere jeg arbejde og fornøjelse og interessen for at optimere profesionelle idrætsudøvere igennem mine behandlinger.

Igangværende uddannelse;

Aktuel er jeg igangværende med en kropsterapeut uddannelse B:A:M – Body All Mind som jeg blev inspireret til at tage, fordi jeg følte, at fysioterapien manglede nogle aspekter. Ligeledes er jeg ved at færdiggøre min Kinesiolog uddannelse som også bidrager til det energi arbejde jeg laver for kroppen igennem behandlingen.

Under og før min uddannelse som kropsterapeut har jeg tilegnet mig erfaring med korte dage, vand og juice faste. Skulle du have interesse i dette, kan det i nogle tilfælde være yderst gavnlig for en krop, der er fyld op med al for mange affaldsstoffer. En kort eller længere pause fra mad, kan skabe et rum til at give fordøjelsen en pause og give plads til at mærke kroppen igen på ny.

Grundlæggende tror jeg på, at al dårligdom opstår på grund af ubalancer i kroppen fænomenale energi system. Disse kan komme fra stress, sorg, chok, traumer, medicin, forkert ernæring mv. Kroppen er en selvhelende organisme, der under de rigtige forhold kan komme af med ømme muskler, snurren, træthed, spændinger, hævede led mv. Din krop reagere på alt du tænker og føler, derfor er det vigtig at være god ved den hele livet og det er aldrig for sent.

Redskaber jeg bruger i min behandling;

 • Vejrtrækning
 • Udstræk
 • Meditation
 • Øvelser

Min pris:

 • 650 kr pr. gang
 • 5 turs klippekort 2.900 (svarende til 580 kr pr gang)
 • 10 turs klippekort 5.200 (svarende til 520 kr pr gang)

Selvom jeg arbejder udenfor offentlig sygesikrings tilskud, så kan du, som er medlem af Danmark stadig få 133 kr i tilskud. Ligeledes dække nogle forsikringer hele eller dele af behandlingen.

Husk at gøre det, som giver dig følelsen af, at du er i live……. 😉

Vi ses 🙂

Dbh

Kathrine

 

Mette, 46Succes med behandling af knæsmerter og slidgigt i hoftenPernille var tydelig og ærlig fra start: Forbedringer kræver masser af træning, tålmodighed og tid. Og - så skulle jeg ikke sætte næsen op efter en kropsfunktionalitet, som da jeg var 25.Med slidgigt i hoften og knæsmerter der begrænsede mig i fysisk aktivitet, søgte jeg råd hos klinikejer Pernille Herlevsen. Efter et år med løbende vejledning, er der sket store fremskridt. Bl.a. kan jeg nu gå op og ned ad trapper uden at hænge i gelænderet, jeg kan gå tur, sidde på hug, cykle med belastning - alt sammen uden smerter.Pernille Herlevsen arbejder med stor professionalisme, realisme og erfaring. Hun går systematisk frem og ved altid hvad næste skridt skal være.
Mette K.
Rolig og professionel behandling.
Susan J.
Behandling hos Pernille på klinik westend. Virkelig virkelig dygtig, kompetent og løsningsorienteret fysioterapeut. Pernille tager dig alvorlig og ser på din problematik med seriøse og nysgerrige øjne. Hun fokuserer udelukkende på fremskridt og bedring - har øvelser mm. ikke haft samme eller bedre effekt, foreslår hun noget helt tredje!Har aldrig følt mig uhørt, overset eller misforstået.I Pernilles hænder er man tryg, motiveret og forhåbningsfuld.Jeg har bokset med ømhed og træthed i begge hofter samt sovende ben - andre tværfaglige samarbejdspartnere, har sendt bolden videre til pernille og den må man sige hun har spillet godt med. Mit problem er ikke er forsvundet helt… men det er helt sikkert blevet mindre smertefuldt og i meget sjældnere og kortere perioder! Jeg er dybt taknemlig for hele forløbet hos Pernille og selve behandlinger - Hun har gjort, at jeg idag har fundet roen, troen og overskuddet til at leve med de mindsket gener jeg har og bruge de værktøjer hun har givet med. Kæmpe anbefaling herfra!
Maria J.
Jeg kan på det varmeste anbefale Klinik Westend!To måneder før mit mål, om at gennemføre mit første marathon nogensinde, rendte jeg ind i en alvorlig skinnebensbetændelse. Dette resulterede i, at jeg kun kunne løbe 600 meter, hvorefter jeg måtte stoppe pga. smerter. Relativt tilfældigt støder jeg på Klinik Westend, som siden både har indfriet og oversteget mine forventninger.Ved første besøg hos Pernille Herlevsen blev årsagen til skaden kortlagt, hvorefter der blev etableret et forløb (bestående af nye fys-tider og en træningsplan) således jeg potentielt stadig ville kunne nå mit mål. Pernille gav mig i den sammenhæng en helt ekstraordinær mulighed for selv at laser-behandle mit skinneben på klinikken hver dag, så jeg kunne imødekomme min skade hurtigere. En kombination af træningen og muligheden for selv at laser-behandle på klinikken gjorde, at skinnebensbetændelsen relativt hurtigt forsvandt, hvorfor jeg kunne begynde at løbe igen. I midten af maj (to måneder senere) gennemførte jeg derfor mit første marathon nogensinde. Foruden Klinik Westend og Pernille Herlevsens kompetencer, ekspertise og ikke mindst super gode service ville dette ikke have været muligt. Jeg kan derfor kun anbefale klinikken til andre.
Kasper Just M.
I was referred to Pernille after many unsuccessful experiences with physio. I have hip displaysia and have had such a good experience at Klinik Westend the past 6 months. I was considering a PAO operation on my left hip because of how much pain I was in. After physio and training programmes with Pernille, I am now able to have a life where my pain can be managed and reduced with the right expertise and exercises. I no longer feel an operation is necessary at the moment which is incredible.I can highly recommend to anyone suffering from hip displaysia ☺️
Sophie B.
Jeg kan anbefale Klinik Westend på det højeste. Har været i behandling for smerter pga hoftedysplasi hos Pernille Herlevsen. Jeg er i så meget bedring nu allerede efter 6 måneder, at jeg har afsluttet mit forløb og bruger de værktøjer jeg har fået, til at arbejde med det selv fremover.
Selina J.
Super sted med meget kompetente fysioterapeuter! Jeg har gået til behandling og træning hos Pernille i over 10 år ifm. min skoliosis og er yderst tilfreds med behandlingen, som jeg fortsætter. Pernille er meget dygtig både til at sammensætte træningsprogram og behandle. Hun er også god til at sørge for at der hele tiden sker fremskridt, og også at man bliver sendt hurtigt videre, hvis der fx. er brug for røntgenundersøgelse el.a. Pernille har også hjulpet mig med at genoptræne mit knæ efter operation i menisken. Grundet Pernilles høje faglighed, var jeg hurtigt tilbage på benene og lige så stærk som før, hvis ikke stærkere. Stor anbefaling herfra!
Benjamin Fingeret S.
Visit with Thomas Thorning Madsen, good bedside manner. Consult was in English. Clear, direct and easy to discuss case and needs - action plan and follow-up explained clearly.
David B.
Ive just been to my first appointment with dr Michael Kejser Pedersen.I couldn’t recommend him more!The klinik is lovely and dr Pedersen was amazing.He fixed my blocked neck joints in few seconds and I cannot wait for my next visit to the clinic.
Andreea-Claudia B.
Med både skoliose, 2 diskusprolapser og en masse afledte effekter heraf, har jeg gennem årene været ganske desperat og mange behandlere igennem - lige ind til jeg begyndte ved fysioterapeut, Martin Ferenc Jensen. Martin giver med sin solide faglighed og sit holistiske blik på kroppen en yderst kompetent behandling, der gør en stor forskel for mig og min krop. Han hjælper mig løbende med at løsne op for spændinger, genoprette mobilitet og generelt bringe min krop i bedre balance - en behandling der for mig er helt afgørende for, at jeg kan opretholde en normal hverdag. Et KÆMPE tak for hjælpen med at holde mine symptomer nede, og de varmeste anbefalinger af Martin fra en meget taknemmelig fast patient.
Anne-Katrine
Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med. Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem. Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret.Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig. Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring :-) TAK!
Jens J.
Super professionelle og kompetent behandling.
Marie S.
Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas “.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau,Og deres giga-laser udretter mirakler.Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina G
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
Cindy P.
js_loader

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking