Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10

Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Private Fysio – Privat Fysioterapi i trygge rammer

Hos Private Fysio ved vi, at ikke alle har mulighed for at bevæge sig uden for hjemmet, når behovet for fysioterapi og genoptræning opstår. Årsagerne kan være mange, men fælles er et behov for, at behandling og genoptræning skal foregå i trygge omgivelser, hvor fokus er 100 % på dig.

Med privat fysioterapi giver vi en unik mulighed for et skræddersyet og personligt behandlingsforløb, hvor selve behandlingen foregår direkte i hjemmet. Har du eller en du kender brug for et trygt forløb, hvor transporttid og andre relaterede bekymringer, bliver taget ud af ligningen, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 11 55 10 eller sende en mail til kontakt@klinikwestend.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan

Hvornår er der behov for et forløb med Privat fysioterapi?

Når behovet for fysioterapeutisk behandling opstår, er det ofte genoptræning efter en skade, operation eller et længere sygdomsforløb med f.eks. hjerneblødning. Den efterfølgende genoptræning er i disse situationer en vital del af efterbehandlingen, hvis du skal have de bedste muligheder for at komme tilbage på benene og genvinde både mobilitet og en almindelig hverdag.

Ofte starter behandlingen, mens du stadig er sengeliggende. Derfor er energi og overskud noget, der udelukkende skal bruges på at komme tilbage på benene – og ikke transporttid og koordinering af chauffør og bil.

Private Fysio er altså derfor til dig, der gerne vil prioritere, at den sparsomme energi og dine kræfter bliver brugt lige nøjagtig dér, hvor det giver bedst mening. Det gælder også for familiemedlemmer, der ønsker at bruge energi og omsorg på at støtte dig mentalt, og ikke bruge overskuddet og tiden på at køre frem og tilbage til fysioterapeuten.

Hvordan fungerer Private Fysio?

Med privat fysioterapi kommer vi hjem til dig eller din nærmeste, der har brug for fysioterapeutisk behandling af dygtige og erfarne fysioterapeuter. Alle behandlinger foregår i hjemmet, og vi sørger for at medbringe alle de nødvendige træningsredskaber. Forløbet starter altid med en skræddersyet behandlingsplan, som vi i fællesskab laver. Vi laver faste aftaler, så du ved, hvornår vi kommer – dog altid med plads til fleksibilitet, hvis behovet opstår.

Er du pårørende til patienten, holder vi dig løbende opdateret på, hvordan behandlingen skrider frem. Det er nemlig vigtigt for os, at I som familiemedlemmer føler, at Jeres kære er i trygge hænder – hver gang.

Med Private Fysio behøver du altså ikke bekymre dig om andet end at få dig selv, eller din nærmeste tilbage på benene igen.

Hvad koster privat fysioterapi?

Konsultation i dit private hjem med indledende samtale; 975 ,- (ca 1 time)

Efterfølgende konsultation inklusiv træning og behandling i dit hjem; 875,- (ca 30-45 min)

Udvidet konsultation (over 45 min); 975 ,-

Weekend- og aftentillæg (efter kl 18.00 på hverdage); 200 kr pr konsultation.

Kørselstillæg (udenfor Kbh´s kommune); 200 kr pr. konsultation

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du høre mere eller har du nogen spørgsmål til hvordan privat fysioterapi, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 11 55 10 eller sende en mail til kontakt@klinikwestend.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Jeg kan anbefale Klinik Westend på det højeste. Har været i behandling for smerter pga hoftedysplasi hos Pernille Herlevsen. Jeg er i så meget bedring nu allerede efter 6 måneder, at jeg har afsluttet mit forløb og bruger de værktøjer jeg har fået, til at arbejde med det selv fremover.
Selina J.
Super sted med meget kompetente fysioterapeuter! Jeg har gået til behandling og træning hos Pernille i over 10 år ifm. min skoliosis og er yderst tilfreds med behandlingen, som jeg fortsætter. Pernille er meget dygtig både til at sammensætte træningsprogram og behandle. Hun er også god til at sørge for at der hele tiden sker fremskridt, og også at man bliver sendt hurtigt videre, hvis der fx. er brug for røntgenundersøgelse el.a. Pernille har også hjulpet mig med at genoptræne mit knæ efter operation i menisken. Grundet Pernilles høje faglighed, var jeg hurtigt tilbage på benene og lige så stærk som før, hvis ikke stærkere. Stor anbefaling herfra!
Benjamin Fingeret S.
Visit with Thomas Thorning Madsen, good bedside manner. Consult was in English. Clear, direct and easy to discuss case and needs - action plan and follow-up explained clearly.
David B.
Ive just been to my first appointment with dr Michael Kejser Pedersen.I couldn’t recommend him more!The klinik is lovely and dr Pedersen was amazing.He fixed my blocked neck joints in few seconds and I cannot wait for my next visit to the clinic.
Andreea-Claudia B.
Med både skoliose, 2 diskusprolapser og en masse afledte effekter heraf, har jeg gennem årene været ganske desperat og mange behandlere igennem - lige ind til jeg begyndte ved fysioterapeut, Martin Ferenc Jensen. Martin giver med sin solide faglighed og sit holistiske blik på kroppen en yderst kompetent behandling, der gør en stor forskel for mig og min krop. Han hjælper mig løbende med at løsne op for spændinger, genoprette mobilitet og generelt bringe min krop i bedre balance - en behandling der for mig er helt afgørende for, at jeg kan opretholde en normal hverdag. Et KÆMPE tak for hjælpen med at holde mine symptomer nede, og de varmeste anbefalinger af Martin fra en meget taknemmelig fast patient.
Anne-Katrine
Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med. Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem. Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret.Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig. Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring :-) TAK!
Jens C. E. J.
Super professionelle og kompetent behandling.
Marie S.
Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas “.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau,Og deres giga-laser udretter mirakler.Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina G
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
Cindy P.
js_loader

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking