Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Sportsmassage

Sportsmassage – til dig som er aktiv i hverdagen

Ønsker du også en hverdag uden muskelsmerter? Sportsmassage er en behandling der vil give dig en krop fri for spændinger, så du kan fortsatte dit aktive liv. Klinik Westend står altid klar – og din krop vil takke dig.

Hos Klinik Westend skræddersyr vi et personligt forløb til dig. Vi står altid klar til at give dig en behandling, der har stor effekt for både din krop og sundhed. Du er mere end velkommen til at booke en tid eller kontakte os på tlf. 33 11 55 10, hvis du ønsker at høre mere om sportsmassage.

sportsmassage hos klinik westend

Hvad er forskellen på fysiurgisk massage og sportsmassage?

Sportsmassage adskiller sig fra den fysiurgiske massage ved at være mere dybdegående – massøren går kort sagt hårdere til værks.

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en behandling der kan afhjælpe ømheder – som følge af en aktiv hverdag. Massagen fokuserer på at forbedre, afspænde og vedligeholde din krop. Mange kender til brændende eller ømme muskler. Sportsmassage er til alle der oplever smerte – og skadesproblemer i hverdagen. Hvad enten det kommer af en længere løbetur end normalt, nye øvelser i dit træningscenter eller et stillesiddende arbejde.

Sportsmassage er til dig der:

✓ Ønsker en krop fri for spændinger – bevægeligheden i muskler, sener og led øges

✓ Ønsker en massage tilpasset til dig og din tilstand

✓ Ønsker at genoprette dig efter en skade eller træning

✓ Ønsker en forebyggende behandling

Sådan udfører vi behandlingen i klinikken

Hos Klinik Westend udfører vi sportsmassagen efter vores klienters ønsker og behov. Vi starter altid med at spørge ind til dine smerter, så vi på bedst mulig vis kan komme disse til livs. Det kan f.eks. være spændinger i nakken, som kan forårsages af for mange timer foran computeren, en stresset krop eller noget helt tredje.

En sund krop – et sundt sind

Der er mange fordele ved sportsmassage. Det løsner ikke kun op i alle lag af dine muskler, men har ligeledes en effekt på hele dig – din krop og sind. Sportsmassage kan sammenlignes med cykelpleje. Din cykel får et langt længere liv, hvis du passer godt på den – og så er du fri for at kæden pludselig hopper af.

Sportsmassage giver på samme måde din krop fornyet energi, når dine muskler skriger efter hjælp. Kroppen er dit hjem, og derfor er det ekstra vigtigt at du giver den rigeligt med kærlighed. Det er afgørende at du som klient kan give dig hen til behandleren og få mest mulig udbytte ud af din sportsmassage.

Derfor er klienten altid i centrum. Vi lægger stor vægt på høj faglighed, tryghed og præcision.

Prøv en sportsmassage hos Klinik Westend

Er du i tvivl om hvilken type massage du har brug for? Eller har du blot uddybende spørgsmål til sportsmassage, er du velkommen til at kontakte os på 33 11 55 10 eller booke en tid allerede i dag. Så skal vi nok hjælpe dig med at slappe af. Kig endelig forbi vores lokaler på Vesterbrogade 67.

Vi glæder os til at se dig!

Ive just been to my first appointment with dr Michael Kejser Pedersen.I couldn’t recommend him more!The klinik is lovely and dr Pedersen was amazing.He fixed my blocked neck joints in few seconds and I cannot wait for my next visit to the clinic.
Andreea-Claudia B.
Med både skoliose, 2 diskusprolapser og en masse afledte effekter heraf, har jeg gennem årene været ganske desperat og mange behandlere igennem - lige ind til jeg begyndte ved fysioterapeut, Martin Ferenc Jensen. Martin giver med sin solide faglighed og sit holistiske blik på kroppen en yderst kompetent behandling, der gør en stor forskel for mig og min krop. Han hjælper mig løbende med at løsne op for spændinger, genoprette mobilitet og generelt bringe min krop i bedre balance - en behandling der for mig er helt afgørende for, at jeg kan opretholde en normal hverdag. Et KÆMPE tak for hjælpen med at holde mine symptomer nede, og de varmeste anbefalinger af Martin fra en meget taknemmelig fast patient.
Anne-Katrine
Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med. Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem. Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret.Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig. Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring :-) TAK!
Jens C. E. J.
Super professionelle og kompetent behandling.
Marie S.
Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas “.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau,Og deres giga-laser udretter mirakler.Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina G
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
Cindy B.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking