Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Handicapvenlig

Er du kørselsbruger eller bruger gangredskab har du let adgang til træning og behandling i klinikkens stueetage. Her er adgang direkte fra gadeplan ved dør i venstre del af klinikken. Ring på klokken her og vi kommer efter kort tid og åbner døren

Træningsudstyret (bl.a. Medicinsk Trænings Terapi) kan tilpasses, så du kan udfordres imed et utal af øvelser med korrekt modstand.

Behandlingsrum ligger ligeledes i stueetagen, hvor der er let adgang med kørestol og gangredskaber.

Handicaptoilet forefindes i forbindelse med træningssalen.

Mere information
Vil du vide mere om vores adgangsforhold og behandlingsmuligheder, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 35 36 66 62.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking