Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Stian Strand Strømmen

Stian_klikfys

Uddannet i Esbjerg i 2012

Jeg startede min karriere som kommunal fysioterapeut med speciale i nakke og ryg-relaterede lidelser. Herefter har jeg arbejdet i flere år som privatpraktiserende fysioterapeut i hovedstadsområdet.

Jeg har lang erfaring indenfor manuel behandling, akupunktur, øvelsesterapi og programlægning i forhold til specifikke problematikker i bevægeapparatet.

Jeg har særlig erfaring og interesse i:

 • Behandling af nakkesmerter og hovedpine, hvor jeg har specialiseret mig i hovedpine og den manuelle behandling af dette. Jeg har også taget uddybende kurser i behandling af bækkenproblemer og har også stor interesse i lænderyg-problematikker.
 • Interesse og uddybning inden for skulderområdet, hvor jeg både fokuserer på manuelle behandlingsteknikker men også øvelsesoptimering for at opnå fuld funktion.

Jeg er eksamineret certified Mulligan practitioner (CMP) 2014, og meget af min behandling tager udgangspunkt i dette koncept. Det går kort fortalt ud på mobilisering af led for hurtige og varige resultater, hvis du har smerter i en bevægelse. Jeg har også taget kurser i manipulation af ben, akupunktur, myofascial release og kinesio-tapening. Videre har jeg regionsspecifikke kurser for behandling af hovedpine, bækken og skulder.

Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas B.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau, Og deres giga-laser udretter mirakler. Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina Nikita G.
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
CPB

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking