Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Stian Strand Strømmen

Stian_klikfys

Uddannet i Esbjerg i 2012

Jeg startede min karriere som kommunal fysioterapeut med speciale i nakke og ryg-relaterede lidelser. Herefter har jeg arbejdet i flere år som privatpraktiserende fysioterapeut i hovedstadsområdet.

Jeg har lang erfaring indenfor manuel behandling, akupunktur, øvelsesterapi og programlægning i forhold til specifikke problematikker i bevægeapparatet.

Jeg har særlig erfaring og interesse i:

 • Behandling af nakkesmerter og hovedpine, hvor jeg har specialiseret mig i hovedpine og den manuelle behandling af dette. Jeg har også taget uddybende kurser i behandling af bækkenproblemer og har også stor interesse i lænderyg-problematikker.
 • Interesse og uddybning inden for skulderområdet, hvor jeg både fokuserer på manuelle behandlingsteknikker men også øvelsesoptimering for at opnå fuld funktion.

Jeg er eksamineret certified Mulligan practitioner (CMP) 2014, og meget af min behandling tager udgangspunkt i dette koncept. Det går kort fortalt ud på mobilisering af led for hurtige og varige resultater, hvis du har smerter i en bevægelse. Jeg har også taget kurser i manipulation af ben, akupunktur, myofascial release og kinesio-tapening. Videre har jeg regionsspecifikke kurser for behandling af hovedpine, bækken og skulder.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking