Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Fysioterapi

Hos Klinik Westend har vi samlet nogle af Danmarks dygtigste og mest engagerede behandlere. Vi har alle bred erfaring, og har brugt mange år på at videreuddanne os indenfor fysioterapi faget. Vores behandling er målrettet og effektiv.

Vi kigger på din krop som en helhed, og er opmærksom på at behandle årsagen til dine symptomer, der kan skyldes en “skævhed” et andet sted i din krop, end der hvor du føler smerterne.

Fysioterapi har til formål at forebygge og behandle alle former for skader i kroppen – både kroniske og akutte. Vi har hænder på alle vores klienter og bruger oftest manuelle teknikker i vores behandlinger samt følger altid op med genopbyggende træning.

Læs mere om vores fysioterapi København lige her.

Vi tilbyder fysioterapi til:

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking