Prøv vores klinik på Nørrebro, klikfys-fysioterapi.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Holdtræning

Knæ-og hoftehold

Torsdag kl 17.30-18.30 v. Martin
Tirsdag kl 17.30-18.30 v. Michael

Til dig som har behov for at genoptræne dit knæ eller hofte, både før og efter en operation. Føles dit knæ eller hofte instabilt, eller mangler du generelt muskelstyrke omkring knæ eller hofte, så er dette hold også oplagt til dig.

Ryghold

Mandag kl. 17.00-18.00 & kl. 18.00-19.00 v. Thomas
Torsdag kl 07.30-08.30 & kl. 10.00-11.00 v. Thomas

Rygholdene har fokus på træning af ryg og bækken, så du opnår:

• Øget styrke i dine muskler
• Forbedret bevægelighed, smidighed og balance
• Mindsket træthed i ryg og bækken

Vi udfører træning med udgangspunkt i cirkeltræning og pilates (Core træning), hvor vi træner på madras, med frie vægte, på store træningsbolde og med egen kropsvægt.

Pilates

Mandag kl 11.00 – 12.00 v. Christa

Dette hold er for dig der har brug for en generelt øget træning af den muskulatur der støtter rygsøjlens muskelkorset. Der arbejdes med de grundlæggende principper indenfor pilates med fokus på stabilitet, styrke, udholdende og smidighed omkring muskelkorsettet og med en god og naturlig vejrtrækning.

Gravid/efterfødselspilates

Onsdag kl 11.00-12.00 v. Christa

Gravid/efterfødselspilates er for dig, der er gravid eller har født og ønsker, at komme i gang med at træne på en skånsom men effektgivende måde. Der trænes efter pilates grundlæggende principper. Der tages individuel hensyn, hvis du har særlige udfordringer. Babyer er meget velkomne 😉

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette Helweg Andersen
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking