Skip to main content

Kropsterapi v. Kathrine Jørgensen

Fysioterapeut, Kinesiolog studerende og B:A:M kropsterapeut elev.

Book online

Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

Kontakt os

Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

Find vej

Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00
Fredag: 8.00 til 16.00

 • Book online

  Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

 • Kontakt os

  Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

 • Find vej

  Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00 – Fredag: 8.00 til 16.00

  Velkommen til holistisk hånd ved Kathrine Diana Jørgensen.

  Fysioterapeut, Kinesiolog studerende og B:A:M kropsterapeut elev.

  Udgangspunktet for kropsterapi er, at vi ikke ser krop og sind som to selvstændige enheder. Ved at skabe forbindelse mellem de to kommer vi nemlig dybere i dine problemstillinger og opleve varige forbedringer.

  Her på siden kan du blive klogere på, hvad kropsterapi egentlig er og læse om fordelene ved behandlingsformen.

  Hvem kan jeg gøre noget for?

  Jeg kan hjælpe dig der har ondt et eller flere steder i kroppen, både ny opstået smerter eller længerevarende. Jeg kan hjælpe dig, der ønsker at komme af med sine smerter og dig som er villig til at indgå i det samarbejde som det kræver – kroppen og dig imellem. Som din behandler hjælper jeg ydmygt din krop på vej til et liv i balance, ved at skabe nogle optimale forhold for dens indre miljø. Det kan være du skal lave lidt om i din kost, få andre vaner eller skille dig af med nogle og på den måde rydde op i livet før end, du kan leve livet istedet for at overleve.

  Jeg behandler dig, udfra dine egne begrænsninger. Det vil sige, at jeg via behandling, samtale, råd og vejledning, rykker dig derhen hvor dit potientiale er.

  Ofte starter vores fysioterapi behandling, mens du stadig er sengeliggende. Derfor er din energi og overskud noget, der udelukkende skal bruges på at komme tilbage på benene – og ikke transporttid samt koordinering af chauffør og bil.

  Vores hjemmebehandling er derfor til dig som gerne vil prioritere, at din sparsomme energi og kræfter bliver brugt lige nøjagtig dér, hvor det giver bedst mening. Det gælder også for familiemedlemmer, der ønsker at bruge energi på omsorg og støtte, i stedet for at bruge tid på at køre frem og tilbage til fysioterapeuten.

  Hvad kan jeg tilbyde dig?

   I mine behandlinger tilbyder jeg manuel medicin. Det er min ambition, at forene det videnskabelige og det alternative med min kombineret viden og bygge bro imellem de to verdner i min behandling af dig.
   Jeg bruger derved både det biomekaniske og det følelsesmæssige aspekt i min tilgang, da dette unægteligt hænger sammen i alle kroppe.

   Mit behandlingsfokus ligger udfra det hele menneske – fysisk, psykisk og mentalt. Hvert menneske har brug for sin egen tilgang, lige dér hvor du er i livet.
   Jeg arbejder med kroppens udfordret områder, på den måde, at jeg via manuelle teknikker skaber flow og gennemstrømning til områder igen – så kroppen har bedre forudsætninger for at regenerere og hele sig selv.

   Åndedrættet er ligeledes et fokus jeg har med i alle mine behandlinger. Åndedrættet er vital for vores levevis. Hverdag trækker du vejret ca. 25.000 gange – denne øvelse, er en de færreste tildeler stor opmærksomhed. Med det rettet åndedrættet, kan du skabe balance mellem ilt og kuldioxid, som vil skabe optimale levevilkår for din krops celler. Kroppen er med andre ord, en sammenhængende levende organisme, vi sammen kan hjælpe godt på vej til bedre forhold fysisk o

   Min rejse

   Min karriere som fysioterapeut startede på klinik i Vejle, i 2017. Derefter har jeg både været i det offentlige, i kommunen og i det private hospitals regi. Senest har jeg arbejdet på Vejlefjord Rehabilitering, som er en specialiseret enhed og der også haft virke, som tillidsmand for min daværende 18 kollegaer.

   Jeg elsker sport og har altid været aktiv enten med ketcher eller boldt sport. De sidste par år har jeg kastet mig over styrketræning. Derfor har det også faldt mig naturlig, at videreuddanne mig indenfor forskellige relevante fagområder, som du kan se på mit CV.

   Når jeg ikke er på klinikken, bruger jeg gerne tid med det danske banelandshold i cykling, som jeg er behandler for, ligesom jeg også er med det danske Beach fodbold hold til konkurrencer som behandler. På den måde kombinere jeg arbejde og fornøjelse og interessen for at optimere profesionelle idrætsudøvere igennem mine behandlinger.

   Igangværende uddannelse

   Aktuel er jeg igangværende med en kropsterapeut uddannelse B:A:M – Body All Mind som jeg blev inspireret til at tage, fordi jeg følte, at fysioterapien manglede nogle aspekter. Ligeledes er jeg ved at færdiggøre min Kinesiolog uddannelse som også bidrager til det energi arbejde jeg laver for kroppen igennem behandlingen.

   Under og før min uddannelse som kropsterapeut har jeg tilegnet mig erfaring med korte dage, vand og juice faste. Skulle du have interesse i dette, kan det i nogle tilfælde være yderst gavnlig for en krop, der er fyld op med al for mange affaldsstoffer. En kort eller længere pause fra mad, kan skabe et rum til at give fordøjelsen en pause og give plads til at mærke kroppen igen på ny.

   Grundlæggende tror jeg på, at al dårligdom opstår på grund af ubalancer i kroppen fænomenale energi system. Disse kan komme fra stress, sorg, chok, traumer, medicin, forkert ernæring mv. Kroppen er en selvhelende organisme, der under de rigtige forhold kan komme af med ømme muskler, snurren, træthed, spændinger, hævede led mv. Din krop reagere på alt du tænker og føler, derfor er det vigtig at være god ved den hele livet og det er aldrig for sent.

   Redskaber jeg bruger I min behandling

   • Vejrtrækning
   • Udstræk
   • Meditation
   • Øvelse

   Min pris

   • 650 kr pr. gang
   • 5 turs klippekort 2.900 (svarende til 580 kr pr gang)
   • 10 turs klippekort 5.200 (svarende til 520 kr pr gang)

   Selvom jeg arbejder udenfor offentlig sygesikrings tilskud, så kan du, som er medlem af Danmark stadig få 133 kr i tilskud. Ligeledes dække nogle forsikringer hele eller dele af behandlingen.

   Husk at gøre det, som giver dig følelsen af, at du er i live……. 😉

   Vi ses 🙂

   Dbh

   Kathrine

   Book en tid i dag

   Book nu online eller udforsk vores andre behandlingsmuligheder.


   Det siger de om os

   • “Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.”

    Nicolas Bosch
   • “Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.”

    Nathalie Nørregaard Larsen
   • “Fantastisk højt fagligt niveau og deres giga-laser udretter mirakler. Føler altid at man er i trygge hænder.”

    Kjeld Ammentorp Hansen
   • “Altid en fornøjelse hos fys Jesper. Han kan sit kram”

    Carsten Bank
   • “Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!”

    Jakob Thunbo Pedersen

   Sådan finder du os

   Du kan komme let hertil med bus 6a eller anden offentlig transport.
   Vi har elevator og der er gode parkeringsmuligheder bag ved Føtex, hvor du kører ind fra Gammel kongevej og Tulinsgade.