Skip to main content

Kropsterapi v. Kathrine Jørgensen

Fysioterapeut, Kinesiolog studerende og B:A:M kropsterapeut elev.

Book online

Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

Kontakt os

Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

Find vej

Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00
Fredag: 8.00 til 16.00

 • Book online

  Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

 • Kontakt os

  Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

 • Find vej

  Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00 – Fredag: 8.00 til 16.00

  Velkommen til holistisk hånd ved Kathrine Diana Jørgensen

  Fysioterapeut med 7 års erfaring. Kinesiolog studerende og B:A:M kropsterapeut elev (færdig til September 2024).

  Udgangspunktet for kropsterapi er, at vi ikke ser krop og sind som to selvstændige enheder. Ved at skabe forbindelse mellem de to, kommer vi nemlig dybere i dine udfordringer og hvorfor du har ondt. Dette for at skabe og opleve varige forbedringer i dit fysiske og følelsesmæssige liv.

  Hvem kan jeg gøre noget for?

  Jeg kan hjælpe dig der har ondt et eller flere steder i kroppen, både ny opstået smerter eller længerevarende. Jeg kan hjælpe dig, der ønsker at komme af med sine smerter og dig som er villig til at indgå i det samarbejde som det kræver – kroppen og dig imellem. Som din behandler hjælper jeg ydmygt din krop på vej til et liv i balance, ved at skabe nogle mere optimale forhold for dens indre miljø og dermed selvhelbredelse. Det forholder sig nemlig sådan, at en krop der har de rette betingelser er fuld ud i stand til at regenerere enhver skavank og ubalance i kroppen. Sammen kigger vi på hele dig og det kan derfor være, at du skal ændre lidt i din kost, få andre vaner eller skille dig af med nogle af dem, som fastholder din krop og sind i ubehag. På den måde er det tit og oftes nødvendig at rydde op i livet, før end du kan leve livet, istedet for at overleve livet.

  Jeg behandler dig, ud fra dine egne begrænsninger. Det vil sige, at jeg via behandling, samtale og guiding, rykker dig derhen hvor dit potientiale er.

  Hvad kan jeg tilbyde dig?

  I mine behandlinger tilbyder jeg manuel medicin. Det er min ambition, at forene det videnskabelige og det alternative med min kombineret viden og bygge bro imellem de to verdner i min behandling af dig.
  Jeg bruger derved både det biomekaniske og det følelsesmæssige aspekt i min tilgang, da dette unægteligt hænger sammen i alle kroppe.

  Mit behandlingsfokus ligger udfra det hele menneske – fysisk, psykisk og mentalt. Hvert menneske har brug for sin egen tilgang, lige dér hvor du er i livet.
  Jeg arbejder med kroppens udfordret områder, på den måde, at jeg via manuelle teknikker skaber flow og gennemstrømning til områder igen – så kroppen har bedre forudsætninger for at genoprette og hele sig selv.

  Åndedrættet er ligeledes et fokus jeg har med i alle mine behandlinger. Åndedrættet er vital for vores levevis. Hverdag trækker du vejret ca. 25.000 gange – denne øvelse, er en de færreste tildeler stor opmærksomhed. Med det rettet åndedrættet, kan du skabe balance mellem ilt og kuldioxid, som vil skabe optimale levevilkår for din krops celler. Kroppen er med andre ord, en sammenhængende levende organisme, vi sammen kan hjælpe godt på vej til en bedre helhed.

  Igangværende uddannelse

  Aktuel er jeg igangværende med en kropsterapeut uddannelse B:A:M – Body All Mind som jeg blev inspireret til at tage, fordi jeg følte, at fysioterapien manglede nogle aspekter. Ligeledes er jeg ved at færdiggøre min Kinesiolog uddannelse som også bidrager til det energi arbejde jeg laver for kroppen igennem behandlingen.

  Under og før min uddannelse som kropsterapeut har jeg tilegnet mig erfaring med korte dage, vand og juice faste. Skulle du have interesse i dette, kan det i nogle tilfælde være yderst gavnlig for en krop, der er fyld op med al for mange affaldsstoffer. En kort eller længere pause fra mad, kan skabe et rum til at give fordøjelsen en pause og give plads til at mærke kroppen igen på ny.

  Grundlæggende tror jeg på, at al dårligdom opstår på grund af ubalancer i kroppen/sind. Disse ubalancer skabes af det vi kalder stress, angst, depression sorg, chok, traumer, medicin, forkert ernæring mv. 

  Dine følelser, er kroppens kommunikation.  Kroppen reagere på det du tænker og føler du er, også det du ikke føler du er. Derfor er det vigtig at være god ved den fysiske del af den og praktisere den mentale del, for ikke at identificere sig med alt det dårlige. Dette er heldigvis aldrig for sent 🙂 

  Du er altid velkommen til at ringe og høre mere på +45 3136 0201

  Hvis jeg ikke tager den, så skriv gerne en sms og jeg vil ringe dig op så snart det er muligt 🙂 

  Redskaber jeg bruger I min behandling

  • Vejrtrækning
  • Udstræk
  • Meditation
  • Øvelse

  Min pris

  • 850 kr pr. gang 
  • 5 turs klippekort 3.600  (svarende til 780 kr pr gang)
  • 10 turs klippekort 7.800 (svarende til 720  kr pr gang)

  Selvom jeg arbejder udenfor offentlig sygesikrings tilskud, så kan du, som er medlem af Danmark stadig få 133 kr i tilskud ved den første behandling og 88 efterfølgende. Ligeledes dække nogle forsikringer hele eller dele af behandlingen. Har du en forsikring, stpr du selv for, at sende din regning ind, og få forsikringspenge retur. 

  Book en tid i dag

  Book nu online eller udforsk vores andre behandlingsmuligheder.

  portræt af Kathrine Diana Jørgensen

  Det siger de om os

  • “Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.”

   Nicolas Bosch
  • “Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.”

   Nathalie Nørregaard Larsen
  • “Fantastisk højt fagligt niveau og deres giga-laser udretter mirakler. Føler altid at man er i trygge hænder.”

   Kjeld Ammentorp Hansen
  • “Altid en fornøjelse hos fys Jesper. Han kan sit kram”

   Carsten Bank
  • “Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!”

   Jakob Thunbo Pedersen

  Sådan finder du os

  Du kan komme let hertil med bus 6a eller anden offentlig transport.
  Vi har elevator og der er gode parkeringsmuligheder bag ved Føtex, hvor du kører ind fra Gammel kongevej og Tulinsgade.