Skip to main content

GLA:D træning

GLA:D er et undervisnings- og træningssystem, der har til formål at hjælpe patienter med smerter og slidgigt fra hofte eller knæ.

Book online

Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

Kontakt os

Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

Find vej

Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00
Fredag: 8.00 til 16.00

 • Book online

  Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

 • Kontakt os

  Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

 • Find vej

  Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00 – Fredag: 8.00 til 16.00

  Få GLA:D træning hos Klinik Westend

  På Klinik Westend er vi specialister i GLA:D træning, hvor vores fysioterapeuter står klar til at hjælpe dig, så du får en hverdag uden smerter. Vores forløb varer i omegnen af 6-8 uger, og træningen er en kombination af individuelle træninger, holdundervisning og hjemmetræninger. Behandlingerne vil foregå i vores lokaler på Klinik Westend nær Vesterbrogade i København.

  Vil du høre mere eller booke tid, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 11 55 10 eller booke en tid online.

  Hvad er GLA:D træning?

  GLA:D er et undervisnings- og træningssystem, der har til formål at hjælpe patienter med smerter og slidgigt fra hofte eller knæ. Konceptet er udviklet på Syddansk Universitet, og det er opbygget ud fra den bedste gældende forskning og evidens på området.

  Vores mål er at øge dit funktionsniveau og livskvalitet ved både at styrke din muskler, samt rådgive dig om, hvordan du skal forholde dig og reagere på dine smerter. Vores fysioterapeuter sørger for, at du får redskaber til at mindske dine smerter.

  Derudover bliver GLA:D træning også benyttet til patienter, hvor deres ønske er at undgå eller udskyde behovet for en operation.

  Information om smerter under træning

  Hos Klinik Westend anbefaler vi, at du træner 2-3 gange i løbet af de 6-8 uger, som vores GLA:D træning varer. Alle øvelserne er rettet mod at gøre dig selvstændig i din hverdag, så du nemmere kan klare dine daglige gøremål, trappegang, gåture osv.

  Smerter i forbindelse med træning er almindeligt, når du lider af slidgigt (artrose). Her kan du bruge smerteskalaen 0-10 til at vurdere, om træningsintensiteten er tilpas, eller om træningsprogrammet skal justeres. 0 betyder ingen smerte, hvor 10 betyder den værst tænkelige smerte. Hvis du oplever smerter over 5 på skalaen, både under og efter træningen, bør træningsøvelserne justeres.

  Det er dog normalt at opleve forværring i smerteniveau efter træning. Disse smerter skal have normaliseret sig eller være blevet mindre end udgangspunktet efter 24 timer. Hvis dette ikke er tilfældet, har træningen været for omfattende, og programmet bør justeres.

  Prisen på GLA:D træning hos Klinik Westend

  Vores priser på undersøgelse, behandling og holdtræning er sat efter overenskomsten. Se vores priser på GL:AD træning med henvisning samt prisen på GLA:D træning uden henvisning.

  Prisen, du skal tage udgangspunkt i, er:

  • Første konsultation
  • Normal behandling
  • Holdtræning pr. person.

  Hvis du er i tvivl om den samlede pris eller har spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os, så tager vi en uforpligtende samtale.

  Vil du i gang med GLA:D træning?

  Book en tid i dag

  Book nu online eller udforsk vores andre behandlingsmuligheder.


  Det siger de om os

  • “Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.”

   Nicolas Bosch
  • “Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.”

   Nathalie Nørregaard Larsen
  • “Fantastisk højt fagligt niveau og deres giga-laser udretter mirakler. Føler altid at man er i trygge hænder.”

   Kjeld Ammentorp Hansen
  • “Altid en fornøjelse hos fys Jesper. Han kan sit kram”

   Carsten Bank
  • “Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!”

   Jakob Thunbo Pedersen

  Sådan finder du os

  Du kan komme let hertil med bus 6a eller anden offentlig transport.
  Vi har elevator og der er gode parkeringsmuligheder bag ved Føtex, hvor du kører ind fra Gammel kongevej og Tulinsgade.