Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Laserterapi med Gigalaser

Har du ondt i kroppen? Laserterapi med gigalaser kan hjælpe din krop til at hele sig selv 6 gange hurtigere, end den kan uden hjælp.

Laseren kan behandle både krop og ansigt med laserdioder og infrarøde stråler, som forbedrer kroppens funktioner. Laseren har blandt andet positiv effekt på muskelsmerter, gigtlidelser, inflammationer og sportsskader.

OBS: Behandling med vores gigalaser foregår på vores søsterklinik, Klinik Åboulevard, på Nørrebro. Kig forbi klinikken her.

Hvad er en gigalaser?gigalaser

En gigalaser er en terapeutisk laser, der fungerer ved hjælp af sunde dybtgående laserdioder og røde og blå lysstråler. Lysstrålerne arbejder med cirkulationen i overfladen af huden og hæmmer bakterier og inflammationer. Behandlingen er stimulerende for kroppen og en effektiv smertelindring på små som store områder.

En gigalaser fungerer ved at:

 1. Sende energi fra det infrarøde laserlys,
 2. Energien modtages af receptorer i det skadede vævs celler,
 3. Receptorerne omdanner dette til energi inde i cellen. Det er energien i den enkelte celle, der bruges til at hele kroppen.

Kroppen anvender den høje dosis af energi til at fremme sin naturlige helingsproces.

Har du spørgsmål eller vil du bestille en tid? Book tid til laserterapi her eller send en mail til kontakt@klinikwestend.dk.

gigalaser

Færre smerter – heler skadet væv 6 gange hurtigere

Din krop vil gerne hele sig selv, når den er “såret”.

Når du lider af en sportsskade, gigtgener eller inflammationer, er kroppens vigtigste opgave at reparere og hele. Gigalaserens opgave er at fremme denne naturlige helingsproces. Hjælp til selvhjælp, kan man kalde det.

En gigalaser-behandling arbejder med skadet cellevæv. Laserterapien fremmer helingen af det skadede væv, uanset om skaden er på ledbrusk, hud, senevæv eller muskelvæv. Det er påvist, at Laserterapien accelererer helingen 6 gange naturens eget tempo. Det betyder for dig færre smerter og gener i kortere tid.

Læs mere om hvad vi kan hjælpe dig med på Klinik Westend.

Hvad kan laserterapi hjælpe på?

På Klinik Westend behandler vi klienter med en gigalaser for en bred vifte af gener. Det unikke ved Gigalaserterapien er den høje dosis af energi, som kroppen får tilført til at fremme sin naturlige helingsproces.

Behandlingen kan blandt andet hjælpe på:

 • Akutte sportsskader
 • Forstuvninger og fibersprængning
 • Hævelse, ødemer og smerter efter operationer
 • Sårbehandling efter operation
 • Slidgigt og leddegigt
 • Endometriose
 • Muskelspændinger og muskelsmerter
 • Inflammationer
 • Tennisalbue
 • Fertilitetsfremmende behandling

Resultater med en laserterapi – bliv rask hurtigere

På klinikken ser vi resultater fra behandlingen hver dag. Producenten bag Gigalaser, Power Medic Lasers statistikker over resultater fremmer dog særligt forståelsen.

Deres statistikker viser netop at:

 • det tager kroppen 75 % længere tid at hele akutte skader, end det gør for gigalaseren.
 • musearme og tennisalbuer i gennemsnit behandles på 4 behandlinger
 • skinnebenssår helbredes på 3 uger
 • inflammationer som forkølelsessår fjernes på 2-3 dage
 • forstuvninger heles på 7-8 dage

Sådan foregår en behandling med laserterapi

På vores fysioterapi-klinik starter alle behandlinger med en samtale med en af vores behandlere. Herefter hjælper behandleren klienten hen til rummet med gigalaseren, hvor klienten i de fleste tilfælde skal ligge ned. Vi indstiller laseren til at behandle det ønskede behandlingsområde på et program tilpasset skaden/lidelsen, og laseren startes.

Behandlingen tager mellem 15 og 25 minutter afhængig af hvilken dosering af energi, der er behov for.

Her kan du se, hvordan en behandling med gigalaseren kan se ud – her med udgangspunkt i nakke- og skulderproblemer:

Hvad koster en laserbehandling?

Hvor ofte og hvor mange behandlinger med en gigalaser, du har behov for, afhænger af, hvad du skal have behandlet. Det tager typisk mellem én til fem behandlinger over et forløb på tre uger.

Èn gigalaser behandling koster 250 kroner. Efterfølgende foretager vi en vurdering af, hvor ofte du har brug for at få foretaget behandlingen.

Har du spørgsmål til behandlingen – eller vil du booke en tid? Du kan få behandlingen på vores søsterklinik på Nørrebro. Bestil en tid her på Nørrebro eller ring til vores søsterklinik på Nørrebro på 35 36 66 62. Du kan også ringe til os på Klinik Westend og høre mere eller blive stillet om på tlf.  33 11 55 10 .

Er behandling med gigalaser farlig og gør det ondt?

behandling med gigalaser

Svaret er nej til begge spørgsmål. Behandlingen gør ikke ondt, men kan mærkes som en svag kilden eller snurren, lidt ligesom når en kropsdel er ved at “falde i søvn”. Efter behandlingen kan nogen opleve en mild og midlertidig irritation ved det område, behandlingen har fokuseret på. Det går væk efter et halvt til et helt døgn. Derudover er der ingen bivirkninger.

Laserstråler fra en gigalaser er en naturlig, ufarlig form for stråling, der kun gør godt for kroppen. Laserens strålestyrke er niveauet under kirurgiske lasere, og volder ingen skade. Strålingen har dermed kun fremmende effekt på kroppens helingsproces.

Som alle andre typer behandlinger, skal du dog tale med os eller din læge før du får behandling, hvis du er gravid, er kræft- eller hjertepatient eller lider af epilepsi.

Laseren er godkendt og certificeret

Gigalaseren opfylder standarder for medicinsk udstyr, i fagsprog kaldet bl.a. EN 60825-1 og EN 60601-2-22. Gigalaser er samtidig godkendt af FDA.

Kontakt Klinik Westend – fysioterapeuter med speciale i gigalaser-behandling

Vil du høre mere om gigalaseren, eller vil du booke en tid til behandling? Ring til vores sundhedshus på 33 11 55 10 eller send og en mail på kontakt@klinikwestend.dk.

Læs mere om vores klinik og hvad vi kan gøre for dig lige her.

Jeg kan anbefale Klinik Westend på det højeste. Har været i behandling for smerter pga hoftedysplasi hos Pernille Herlevsen. Jeg er i så meget bedring nu allerede efter 6 måneder, at jeg har afsluttet mit forløb og bruger de værktøjer jeg har fået, til at arbejde med det selv fremover.
Selina J.
Super sted med meget kompetente fysioterapeuter! Jeg har gået til behandling og træning hos Pernille i over 10 år ifm. min skoliosis og er yderst tilfreds med behandlingen, som jeg fortsætter. Pernille er meget dygtig både til at sammensætte træningsprogram og behandle. Hun er også god til at sørge for at der hele tiden sker fremskridt, og også at man bliver sendt hurtigt videre, hvis der fx. er brug for røntgenundersøgelse el.a. Pernille har også hjulpet mig med at genoptræne mit knæ efter operation i menisken. Grundet Pernilles høje faglighed, var jeg hurtigt tilbage på benene og lige så stærk som før, hvis ikke stærkere. Stor anbefaling herfra!
Benjamin Fingeret S.
Visit with Thomas Thorning Madsen, good bedside manner. Consult was in English. Clear, direct and easy to discuss case and needs - action plan and follow-up explained clearly.
David B.
Ive just been to my first appointment with dr Michael Kejser Pedersen.I couldn’t recommend him more!The klinik is lovely and dr Pedersen was amazing.He fixed my blocked neck joints in few seconds and I cannot wait for my next visit to the clinic.
Andreea-Claudia B.
Med både skoliose, 2 diskusprolapser og en masse afledte effekter heraf, har jeg gennem årene været ganske desperat og mange behandlere igennem - lige ind til jeg begyndte ved fysioterapeut, Martin Ferenc Jensen. Martin giver med sin solide faglighed og sit holistiske blik på kroppen en yderst kompetent behandling, der gør en stor forskel for mig og min krop. Han hjælper mig løbende med at løsne op for spændinger, genoprette mobilitet og generelt bringe min krop i bedre balance - en behandling der for mig er helt afgørende for, at jeg kan opretholde en normal hverdag. Et KÆMPE tak for hjælpen med at holde mine symptomer nede, og de varmeste anbefalinger af Martin fra en meget taknemmelig fast patient.
Anne-Katrine
Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med. Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem. Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret.Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig. Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring :-) TAK!
Jens C. E. J.
Super professionelle og kompetent behandling.
Marie S.
Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas “.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau,Og deres giga-laser udretter mirakler.Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina G
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
Cindy P.
js_loader

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking