Skip to main content

Moderne faciliteter

Vores hjemmebehandling er til dig som gerne vil prioritere, at din sparsomme energi og kræfter bliver brugt lige nøjagtig dér, hvor det giver bedst mening. 

Book online

Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

Kontakt os

Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

Find vej

Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00
Fredag: 8.00 til 16.00

 • Book online

  Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

 • Kontakt os

  Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

 • Find vej

  Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00 – Fredag: 8.00 til 16.00

  Moderne faciliteter

  Hos Klinik Westend, er vi et moderne behandlingshus, bestående af kompetente ansatte, der konstant følger med i udviklingen indenfor hvert deres felt. Hvad enten det er fysioterapi, akupunktur eller massage.

  Dermed afspejles det også i de faciliteter, vi kan tilbyde vores klienter.

  Moderne faciliteter er derfor et nøgleord, vi værdsætter højt, for at kunne give vores klienter den korrekte behandling. At være up to date med nye teknologier og metoder, er særligt vigtigt, da lægevidenskaben konstant er i udvikling.

  Som klinik garanterer vi derfor dig, at der ikke er nogen behandling vi ikke ved noget om, og derfor ikke kan tilbyde dig – så længe den selvfølgelig er videnskabeligt bevist.

  Ring og bestil tid på tlf. 33 11 55 10, eller udfyld kontaktformularen til højre.

  Hvad betyder vores moderne faciliteter for dig?

  Vores klinik er indrettet med 7 lukkede behandlingsrum, så dit privatliv bliver værnet omkring. Selve rammerne der danner vores klinik er lyse og lækre, så de er behagelige at opholde sig i.

  Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig så tilpas som overhovedet muligt, når får behandling i form af enten massage eller fysioterapi.

  Når vi hjælper med genoptræning, vil det foregå i vores træningssal. Her er nemlig de nødvendige faciliteter, der skal til for at hjælpe dig så godt på vej som muligt.

  Det rummer derfor diverse redskaber, der i samarbejde med vores dygtige fysioterapeut, hjælper dig tilbage eller frem, alt efter hvad udgangspunktet er.

  Derudover tilbyder vi også behandling i form af gigalaser. Indenfor fysioterapi er gigalaser blevet særligt populært, da behandlingsformen hjælper kroppen med at hele 6 gange hurtigere, end uden nogen form for hjælp.

  Vi hjælper også hvis du har brug for:

  Ring i dag og bestil tid

   Hvis en klinik med moderne faciliteter er noget der tiltaler dig, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 11 55 10, eller springe den korrespondence over, og bestille tid online i boksen lige til højre.

   Book en tid i dag

   Book nu online eller udforsk vores andre behandlingsmuligheder.


   Det siger de om os

   • “Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.”

    Nicolas Bosch
   • “Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.”

    Nathalie Nørregaard Larsen
   • “Fantastisk højt fagligt niveau og deres giga-laser udretter mirakler. Føler altid at man er i trygge hænder.”

    Kjeld Ammentorp Hansen
   • “Altid en fornøjelse hos fys Jesper. Han kan sit kram”

    Carsten Bank
   • “Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!”

    Jakob Thunbo Pedersen

   Sådan finder du os

   Du kan komme let hertil med bus 6a eller anden offentlig transport.
   Vi har elevator og der er gode parkeringsmuligheder bag ved Føtex, hvor du kører ind fra Gammel kongevej og Tulinsgade.