Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Moderne faciliteter

Hos Klinik westend, er vi et moderne behandlingshus, bestående af kompetente ansatte, der konstant følger med i udviklingen indenfor hvert deres felt. Hvad enten det er fysioterapi, akupunktur eller massage.

Dermed afspejles det også i de faciliteter, vi kan tilbyde vores klienter.

Moderne faciliteter er derfor et nøgleord, vi værdsætter højt, for at kunne give vores klienter den korrekte behandling. At være up to date med nye teknologier og metoder, er særligt vigtigt, da lægevidenskaben konstant er i udvikling.

Som klinik garanterer vi derfor dig, at der ikke er nogen behandling vi ikke ved noget om, og derfor ikke kan tilbyde dig – så længe den selvfølgelig er videnskabeligt bevist.

Ring og bestil tid på tlf. 33 11 55 10, eller udfyld kontaktformularen til højre.

Hvad betyder vores moderne faciliteter for dig?

Vores klinik er indrettet med 7 lukkede behandlingsrum, så dit privatliv bliver værnet omkring. Selve rammerne der danner vores klinik er lyse og lækre, så de er behagelige at opholde sig i.

Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig så tilpas som overhovedet muligt, når får behandling i form af enten massage eller fysioterapi.

Når vi hjælper med genoptræning, vil det foregå i vores træningssal. Her er nemlig de nødvendige faciliteter, der skal til for at hjælpe dig så godt på vej som muligt.

Det rummer derfor diverse redskaber, der i samarbejde med vores dygtige fysioterapeut, hjælper dig tilbage eller frem, alt efter hvad udgangspunktet er.

Derudover tilbyder vi også behandling i form af gigalaser. Indenfor fysioterapi er gigalaser blevet særligt populært, da behandlingsformen hjælper kroppen med at hele 6 gange hurtigere, end uden nogen form for hjælp.

Vi hjælper også hvis du har brug for:

Ring i dag og bestil en tid

Hvis en klinik med moderne faciliteter er noget der tiltaler dig, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 11 55 10, eller springe den korrespondence over, og bestille tid online i boksen lige til højre.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking