Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Positive udtalelser

Lasse Faurskov Petersen
Efter ca et år med fysioterapi pga. nyt korsbånd, kan jeg kun varmt anbefale KlinikWestend og i særdeleshed Thomas, Pernille og Michael!

Knæholdet to gange om ugen efter en opstart med individuel træning var lige hvad jeg skulle bruge… Nu står den på fodbold, badminton og ski/snowboard igen!

Tak for alt, og specielt den altid gode stemning!

Simone Kjær
Fysioterapeut Christa får min varmeste anbefaling.

Christa er dybt professionel og så behagelig. Efter et enkelt besøg afhjalp Christa mit problem med bækkenet, som viste sig at være låst. Det er en befrielse og jeg føler mig som født på ny.

Klinikken er ren og pæn, og der hersker en rolig stemning.

Sofie Gillesberg Raiser
Jeg startede hos Pernille Herlevsen efter jeg fra min første graviditet havde ondt i min hæl. Jeg havde været hele vejen rundt i systemet og det var først da Pernille fandt ud af, at det hang sammen med mit bækken, at smerterne forsvandt. Jeg fortsatte min behandling hos Pernille efter jeg udviklede bækkenløsning i min anden graviditet. Pernille sørgede for at jeg fik en behandling som hjalp på alle mulige måder. Genoptræning hos Christa var en af grundstenene til, at jeg kom mig over min bækkenløsning. Jeg kan kun anbefale klinik westend og deres behandlere. Det er altid rart at komme – med og uden baby
Carsten Bank
Altid en fornøjelse hos fys Jesper. Han kan sit kram
Anne Margrethe Varto Jensen
Jeg kan varmt anbefale klinikwestend. Efter flere år med daglige smerter, som udfordrede mig i daglig aktivitet og motion samt forgæves besøg hos en anden klinik, fandt Michael ved første besøg ud af, hvad der var galt. Han satte mit bækken på plads og nu klarer jeg alle hverdagens udfordringer og har igen gang i løbeskoene. De varmeste anbefalinger herfra.
Nathalie Nørregaard Larsen
Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
Mette Helweg Andersen
Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
Christina Mai Nielsen
Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
Poul Erik Dam
Super sted med fantastiske kompente behandlere / fysioterapeuter

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking