Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Positive udtalelser

Pernille Agerlund
Er blevet masseret af Mikkel gennem et par år, og nu han er hos Westend, besøgte jeg ham der. Han er fantastisk uanset hvor han arbejder 🙂
Anne Margrethe Varto Jensen
Jeg kan varmt anbefale klinikwestend. Efter flere år med daglige smerter, som udfordrede mig i daglig aktivitet og motion samt forgæves besøg hos en anden klinik, fandt Michael ved første besøg ud af, hvad der var galt. Han satte mit bækken på plads og nu klarer jeg alle hverdagens udfordringer og har igen gang i løbeskoene. De varmeste anbefalinger herfra.
Nathalie Nørregaard Larsen
Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
Mette Helweg Andersen
Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
Christina Mai Nielsen
Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
Poul Erik Dam
Super sted med fantastiske kompente behandlere / fysioterapeuter

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking