Skip to main content

Positive udtalelser

“Jeg lider af senfølger efter en hjernerystelse for to år siden og har især døjet med kronisk (hver dag)spændingshovedpine samt trykken og tyngdefornemmelse i baghovedet. Jeg har prøvet lidt af hvert i behandlingsjunglen, men oplevet et gennembrud efter behandlinger hos Richard. Behandlingen har både haft akut lindring af symptomer, men også en gradvis bedring over 2-3 måneder. Jeg er ikke 100% symptomfri, men intensiteten af symptomer er markant forbedret. Det samme er min livskvalitet. Derudover er Richard tillidsvækkende med en empatisk ro og en stor nysgerrighed på hjernerystelse. Stor anbefaling herfra.”

Camilla Junggreen

“Kan varmt anbefales
Efter to år med smerter i lyske og hofte, og utallige besøg hos forskellige fysioterapeuter, blev jeg anbefalet Pernille Herlevsen. Pernille er venlig, lyttende og empatisk. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke fremgang. Øvelserne er løbende blevet justeret, efterhånden som jeg er blevet stærkere. De har på dagen ofte virket uoverkommelige, men det har hurtigt vist sig at være lige præcis det, jeg havde brug for på det tidspunkt. Med Pernilles store opmuntring og kompetance er jeg næsten kommet i mål“

Hanne Svane Voss

“Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.”

Nathalie Nørregaard Larsen

“Pernille var tydelig og ærlig fra start: Forbedringer kræver masser af træning, tålmodighed og tid. Og – så skulle jeg ikke sætte næsen op efter en kropsfunktionalitet, som da jeg var 25.

Med slidgigt i hoften og knæsmerter der begrænsede mig i fysisk aktivitet, søgte jeg råd hos klinikejer Pernille Herlevsen. Efter et år med løbende vejledning, er der sket store fremskridt. Bl.a. kan jeg nu gå op og ned ad trapper uden at hænge i gelænderet, jeg kan gå tur, sidde på hug, cykle med belastning – alt sammen uden smerter.

Pernille Herlevsen arbejder med stor professionalisme, realisme og erfaring. Hun går systematisk frem og ved altid hvad næste skridt skal være.”

Mette Konge

“Altid en fornøjelse hos fys Jesper. Han kan sit kram”

Carsten Bank

“Da jeg startede behandling hos KlinikWestend, blev det hos Richard, som er både fysioterapeut og osteopat-studerende. Jeg er meget tryg ved hans behandlingsmåde. Han lytter og undersøger og lægger nogle “strategier” for behandlingen, som der følges op på undervejs. Derudover gennemgår vi hver gang øvelser, som ændres i sværhedsgrad og styrke, afhængig af hvordan det går, og nye øvelser kommer til.
Jeg kom pga langvarige gener i ve. hofte, dem er vi på vej i mål med. Derudover har jeg gennem mange år haft nogle svære gener i nakken (konstateret nær-spinalstenose), som præger min udfoldelse dagligt.

Af samme grund, har jeg ikke turdet lade nogen behandler komme i nærheden af min nakke tidligere, af angst for, at det ved en fejl skulle blive værre. Men jeg oplever stor tillid til Richard og hans måde at tilgå problemerne på og ikke mindst, gør også hans osteopatividen, at jeg er blevet tydeligt bedre stillet vedr. mine nakkegener og vi fortsætter heldigvis, da der stadig er fremgang.
Jeg medgiver min bedste anbefaling.”

Jannie Tronier

“Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.”

Nicolas Bosch

“Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med.

Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem.

Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret. Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig.

Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring 🙂 TAK!”

Jens C. E. Johansen

“Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!”

Jakob Thunbo Pedersen

“Fantastisk højt fagligt niveau og deres giga-laser udretter mirakler. Føler altid at man er i trygge hænder.”

Kjeld Ammentorp Hansen

Book en tid i dag

Book nu online eller udforsk vores andre behandlingsmuligheder.


Det siger de om os

 • “Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.”

  Nicolas Bosch
 • “Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.”

  Nathalie Nørregaard Larsen
 • “Fantastisk højt fagligt niveau og deres giga-laser udretter mirakler. Føler altid at man er i trygge hænder.”

  Kjeld Ammentorp Hansen
 • “Altid en fornøjelse hos fys Jesper. Han kan sit kram”

  Carsten Bank
 • “Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!”

  Jakob Thunbo Pedersen

Sådan finder du os

Du kan komme let hertil med bus 6a eller anden offentlig transport.
Vi har elevator og der er gode parkeringsmuligheder bag ved Føtex, hvor du kører ind fra Gammel kongevej og Tulinsgade.