Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Vores Filosofi

Klinikwestend er en drøm gået i opfyldelse. Vi har skabt et unikt kollektiv, gennem venskab, faglig respekt, glæden ved at hjælpe andre og ønsket om at skabe bedre livskvalitet for alle.

Vi har i lang tid gået med drømmen om at skabe et behandlingshus, hvor både arbejdsmiljø og vores grundlæggende tanker for velvære går hånd i hånd med patienten i centrum.

Vi gør vores aller bedste for at tage godt imod dig, og samtidig sørge for at din behandling bliver varetaget med den bedst tænkelige professionelle kompetence – der vil altid være en specialist til rådighed til netop dit problem eller lidelse.

Vi gør en forskel!

Jesper Kousted
– Fysioterapeut & medejer.

Pernille Herlevsen
– Fysioterapeut & medejer.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking