Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Kontakt

Klinikkens telefontider er: mandage til fredage 8-16. Vores søde sekretær, Susanne, hjælper dig gerne med bestilling af tider eller andre informationer.
Booking og ændring af tider kan desuden foregå online: bestil tid

Barnevogne kan desværre ikke medbringes på klinikken, da elevatoren ikke er bred nok. Parkering findes bag Føtex, indkørsel fra Gammel Kongevej/Tulinsgade. Desuden er der ofte pladser på sidegadene Westend, Dannebrogsgade og Saxogade, i dagtimerne.

Indgangen til klinikken ligger inde i Westend. Du skal gå igennem buen fra Vesterbrogade (mellem Døgn Netto og Bolia), og så er det første opgang på højre hånd

Klinik Westend
Vesterbrogade 67, 4th
1620 København V
Kontor-/Telefontid:
Mandag – Fredag: 8.00 – 16.00

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking