Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Kropsterapi

Samtale og kropsterapi er et personligt udviklingsforløb med fokus på dig og dit liv.

Gennem samtaleterapi og kropsarbejde søger vi at få skarpt klarhed i dit liv, så du kan få mobiliseret dine ressourcer og få truffet de rigtige beslutninger for dig.

Alle har områder i deres liv, som til tider kan føles besværlige og uoverskuelige, og indimellem er vi udsat for så megen belastning, at bekymringer, fastlåshed og afmagt kan blive en del af vores hverdag. I sådanne situationer kan det være en hjælp at få kastet nyt lys på ”vores væren i verden”.

Da livet er omskifteligt og til tider meget udfordrende, er vores mentale sundhed afgørende for, at vi kan møde det med oprejst pande og gå-på-mod.

I dit personlige udviklingsforløb arbejder vi med;

 • Samtaleterapi/coaching – hvor vi bl.a. gennem mentalisering (dine mentale og følelsesmæssige refleksioner) fokuserer på nye muligheder og nye veje i dit liv.
 • Kropsarbejde – ved hjælp af fokuseringsøvelser, afspændingsteknikker mv., sætter vi fokus på din krop og din krops signaler (vores ”tavse stemme”), for at undersøge hvordan du i din hverdag kan blive bedre til at arbejde med kroppen, frem for imod den.
 • Din væren i verden – vi undersøger din livshistorie og dine udfordringer, og vi stiller skarpt på hvad dine mål er.

Hvis du kan genkende dig selv i noget af ovenstående og har mod på at tage livtag med netop det der fylder i dit liv – lige her, lige nu, så er du meget velkommen til at booke en time, eller kontakte mig på:

mobil: 6063 0321
mail: jk@resonansterapi.dk

Resonans – fordi forandring handler om at blive mere sig selv

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking