Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Kropsterapi

Westend Kropsterapi er et personligt udviklingsforløb med fokus på dig og dit liv, og vi arbejder gennem samtale og kropsarbejde på at fjerne dine smerter og løse dine problematikker, så du kan få mobiliseret dine ressourcer og blive ”hele dig”.

Jeg er tværfagligt uddannet, jeg arbejder holistisk, og jeg ser problemer som værende komplekse. Fx kan en hovedpine eller stress have rod i forskellige faktorer, som træthed, smerter, følelsesmæssige belastninger, ubalancer i kroppen og/eller forkert kost.

Det kan derfor give god mening at inddrage forskellige redskaber på forskellige tidspunkter i et terapiforløb, så det kan tilpasses netop dig og dine behov – det være sig massageterapi, psykoterapi, akupunktur, shiatsumassage og/eller mindfulness øvelser.

Hvis du kunne have mod på at tage livtag med dig og dit liv, er du meget velkommen til at booke en tid, eller skriv til mig på: jk@resonansterapi.dk

 

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking