Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Piskesmæld

Behandling af piskesmæld

Har du brug for behandling af piskesmæld? Hos klinik Westend har vi stor erfaring med behandling og smertelindring af piskesmæld, så din hverdag bliver lettere at komme igennem. Vi er centralt beliggende på Vesterbro, og kommer også gerne ud til hjemmebehandling, hvis du af en eller anden årsag er forhindret. 

Vil du bestille en tid eller høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 11 55 10 eller benytte vores kontaktformular til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

Piskesmæld behandling

Hvornår har man behov for behandling af piskesmæld?

Piskesmæld kan være ekstremt smertefuldt og fylde rigtig meget i hverdagen for de, der har fået et. Behandling af piskesmæld er derfor for dig, der har svært ved at komme igennem dagen uden smerter. 

Hvordan behandler man et piskesmæld med fysioterapi? 

Et piskesmæld forsvinder ikke bare fra den ene dag til den anden. Som regel er det en langvarig tilstand, hvor tålmodighed er nødvendigt. 

Når vi udfører behandling af piskesmæld med fysioterapi, er det på et meget individuelt plan. Intet piskesmæld er nemlig det samme, og kan derfor heller ikke behandles på samme måde.
Vi anbefaler ikke, at foretage nogen form for behandling minimum 3 uger efter skaden er sket. 

Ved første konsultation undersøger vi dig grundigt og tager en snak omkring dine smerter. Efterfølgende lægger vi i fællesskab en behandlingsplan, som passer ind i din hverdag. 

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at behandle dit piskesmæld, er du mere end velkommen til at give os et kald på tlf. 33 11 55 10 eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Behandling af piskesmæld

Symptomer på piskesmæld:

 • Smerter i nakke og skulder
 • Vedvarende hovedpine
 • Snurren i armen
 • Nakkestivhed

Er du medlem af sygeforskring Danmark? Her kan du læse mere om Tilskud

Hvad er piskesmæld? 

Et piskesmæld er en overstrækning eller forstuvning af bløddelene i halshvirvlen. Som oftest opstår et piskesmæld hos personer, der er blevet påkørt bagfra. Årsagen til, at tilstanden kaldes et piskesmæld, er den måde kroppen bevæger sig på, når man pådrager sig skaden. Overkroppen laver nemlig samme bevægelse, som når der bliver slået med en pisk. Det resulterer i dét, man også kan kalde en forstuvning af nakken. 

For at komme ordentligt på benene med mindst chance for mén, er det vigtigt, at behandling af piskesmæld bliver skræddersyet og udført skånsomt. 

Vil du gerne forkæle dig selv, tilbyder vi også massage. Et piskesmæld kan være en stor belastning for resten af kroppen. 

Giv os et kald i dag og hør mere om muligheden for piskesmæld behandling

Vil du høre mere, er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 11 55 10 eller udfylde kontaktformularen til højre. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan. 

 

Ive just been to my first appointment with dr Michael Kejser Pedersen.I couldn’t recommend him more!The klinik is lovely and dr Pedersen was amazing.He fixed my blocked neck joints in few seconds and I cannot wait for my next visit to the clinic.
Andreea-Claudia B.
Med både skoliose, 2 diskusprolapser og en masse afledte effekter heraf, har jeg gennem årene været ganske desperat og mange behandlere igennem - lige ind til jeg begyndte ved fysioterapeut, Martin Ferenc Jensen. Martin giver med sin solide faglighed og sit holistiske blik på kroppen en yderst kompetent behandling, der gør en stor forskel for mig og min krop. Han hjælper mig løbende med at løsne op for spændinger, genoprette mobilitet og generelt bringe min krop i bedre balance - en behandling der for mig er helt afgørende for, at jeg kan opretholde en normal hverdag. Et KÆMPE tak for hjælpen med at holde mine symptomer nede, og de varmeste anbefalinger af Martin fra en meget taknemmelig fast patient.
Anne-Katrine
Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med. Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem. Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret.Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig. Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring :-) TAK!
Jens C. E. J.
Super professionelle og kompetent behandling.
Marie S.
Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas “.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau,Og deres giga-laser udretter mirakler.Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina G
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
Cindy B.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking