Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

privatpolitik

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger Klinikwestend.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: https://cookieinformation.com/ m.fl.

 

Personoplysninger

 

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@klinikwestend.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Klinikwestend i/s

Vesterbrogade 67, 4th

1620 København V

Telefon:  33 11 55 10

Email: kontakt@klinikwestend.dk

Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas B.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau, Og deres giga-laser udretter mirakler. Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina Nikita G.
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
CPB

Det siger de også om os

  • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
    Nathalie Nørregaard Larsen
  • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
    Mette
  • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
    Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
    Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking