Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Fordele ved fysioterapi

De 8 mest hyppige fordele ved fysioterapi

Er du ikke helt sikker på, om du skal vælge fysioterapi eller en helt anden behandlingsform?  Og er du i tvivl om, hvilken behandling der er bedst for lige akkurat dig?

Det forstår vi godt. Derfor har vi lavet en guide, der let og hurtigt giver dig overblik over de 8 mest hyppigt oplevede fordele ved fysioterapi.

Læs med og bliv klogere på, om fysioterapi giver mening for din situation.

Få overblik over hvad fysioterapi bl.a. kan gøre for dig her:

Fordele ved fysioterapi

Download guiden lige her 

Fordele ved fysioterapi er altså …

Fysioterapi arbejder med dine led, knogler, bindevæv, muskler og dit nervesystem.

I dag er der særligt fokus på, hvordan vi kommer af med moderne gener og onde som ondt i ryggen. Ny forskning viser endda, at langt de fleste behandler rygsmerter helt forkert – og at den sunde behandlingsvej gennem fx fysioterapi giver mere holdbare resultater.

Gennem både manipulations- og mobiliseringsteknikker og fysiske træningsøvelser kan du få hjælp til adskillige udfordringer. Behandlingen bruges både til at reducere gener, der allerede er der – og forebygge eventuelle senere gener.

Det kan derfor gøre underværker for dit helbred.

Få hjælp til at:
– reducere inflammation i dine led
– skubbe gang i kroppens helingsproces
– forebygge sygdomme
– forbedre vævets cirkulation
– lindre smerter i kroppen
– booste immunforsvaret
– optimere din fysiske performance

og til sidst men ikke mindst – give dig mere energi og overskud i dagligdagen.

Download guiden over de 8 fordele her!

LÆS OGSÅ: Hvad er fysioterapi

Kontakt os hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at ringe til vores klinik på 33 11 55 10.

Du finder vores fysioterapi-klinik på Vesterbrogade.

Et behandlingsforløb hos os starter med en samtale om, hvad du ønsker at få ud af forløbet. Herefter fokuserer vi vores behandling og eventuelle træningsøvelser ud fra din problemstilling.

Læs mere om tilskud til behandlingsformen på Sundhed.dk.

Læs mere om fysioterapi københavn her.

Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med. Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem. Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret.Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig. Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring :-) TAK!
Jens C. E. J.
Super professionelle og kompetent behandling.
Marie S.
Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas B.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau,Og deres giga-laser udretter mirakler.Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina G
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
CPB

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking