Skip to main content

Hjemmebehandling

Vores hjemmebehandling er til dig som gerne vil prioritere, at din sparsomme energi og kræfter bliver brugt lige nøjagtig dér, hvor det giver bedst mening. 

Book online

Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

Kontakt os

Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

Find vej

Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

Åbningstider

Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00
Fredag: 8.00 til 16.00

 • Book online

  Du kan nemt bestille hos os. Book online eller ring til os.

 • Kontakt os

  Ring på  33 11 55 10 eller skriv til os her.

 • Find vej

  Vesterbrogade 67, 4th1620 København V

 • Åbningstider

  Mandag – torsdag: 8.00 til 19.00 – Fredag: 8.00 til 16.00

  Fysioterapi: Hjemmebehandling

  Hos Klinik Westend ved vi, at det ikke er alle som mulighed for at bevæge sig uden for hjemmet, når behovet for fysioterapi og genoptræning opstår. Årsagerne kan være mange, men fælles er et behov for, at behandling og genoptræning skal foregå i trygge omgivelser, hvor fokus er 100 % på dig. Vores fysioterapi ved hjemmebehandling giver vi en unik mulighed for et skræddersyet og personligt behandlingsforløb.

  Har du, eller en du kender, brug for fysioterapi hjemmebehandling, hvor transporttid og andre relaterede bekymringer bliver taget ud af ligningen? Så er du velkommen til at give os et kald på tlf. 33 11 55 10 eller sende en mail til kontakt@klinikwestend.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan

  Hvornår er hjemmebehandling nødvendigt?

  Når behovet for fysioterapeutisk behandling i hjemmet opstår, er det ofte i forbindelse med genoptræning efter en skade, en operation eller et længere sygdomsforløb ved f.eks. en hjerneblødning. Den efterfølgende genoptræning er i disse situationer en vital del af efterbehandlingen, hvis du skal have de bedste muligheder for at komme tilbage på benene og genvinde både mobilitet og en almindelig hverdag.

  Ofte starter vores fysioterapi behandling, mens du stadig er sengeliggende. Derfor er din energi og overskud noget, der udelukkende skal bruges på at komme tilbage på benene – og ikke transporttid samt koordinering af chauffør og bil.

  Vores hjemmebehandling er derfor til dig som gerne vil prioritere, at din sparsomme energi og kræfter bliver brugt lige nøjagtig dér, hvor det giver bedst mening. Det gælder også for familiemedlemmer, der ønsker at bruge energi på omsorg og støtte, i stedet for at bruge tid på at køre frem og tilbage til fysioterapeuten.

  Hvordan fungerer fysioterapi hjemmebehandling?

   Ved vores fysioterapi i eget hjem, så kommer vores fysioterapeut hjem til dig eller din nærmeste, der har brug for fysioterapeutisk behandling af dygtige og erfarne behandlere. Alle behandlinger foregår i hjemmet, og vi sørger for at medbringe alle de nødvendige træningsredskaber. Forløbet starter altid med en skræddersyet behandlingsplan, som vi i fællesskab laver. Vi laver altid faste aftaler, så du ved, hvornår vi kommer – dog altid med plads til fleksibilitet, hvis behovet opstår.

   Er du pårørende til patienten, holder vi dig løbende opdateret på, hvordan behandlingen skrider frem. Det er nemlig vigtigt for os, at I som familiemedlemmer føler, at jeres kære er i trygge hænder – hver gang.

   Med vores hjemmebehandling behøver du altså ikke bekymre dig om andet end at få dig selv, eller din nærmeste tilbage på benene igen.

   Hvad koster fysioterapi I eget hjem?

   • Konsultation i dit private hjem med indledende samtale: 975 ,- (ca 1 time)
   • Efterfølgende konsultation inklusiv træning og behandling i dit hjem: 875,- (ca 30-45 min)
   • Udvidet konsultation (over 45 min): 975 ,-
   • Weekend- og aftentillæg (efter kl 18.00 på hverdage): 200 kr pr konsultation.
   • Kørselstillæg (udenfor Kbh´s kommune): 200 kr pr. konsultation

   Læs mere om vores priser på fysioterapi i eget hjem. Husk, at du kan få en henvisning fra egen læge, hvis du har brug for fysioterapi i eget hjem.

   Bestil tid fysioterapi hjemmebehandling I dag

   Vil du gerne høre mere, eller har du nogen spørgsmål i forbindelse med fysioterapi i eget hjem? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 33 11 55 10 eller sende en mail til kontakt@klinikwestend.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

   Hvis du ønsker at bestille en tid, kan du også gøre det gennem vores online bookingformular.

   Book en tid i dag

   Book nu online eller udforsk vores andre behandlingsmuligheder.


   Det siger de om os

   • “Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.”

    Nicolas Bosch
   • “Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.”

    Nathalie Nørregaard Larsen
   • “Fantastisk højt fagligt niveau og deres giga-laser udretter mirakler. Føler altid at man er i trygge hænder.”

    Kjeld Ammentorp Hansen
   • “Altid en fornøjelse hos fys Jesper. Han kan sit kram”

    Carsten Bank
   • “Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!”

    Jakob Thunbo Pedersen

   Sådan finder du os

   Du kan komme let hertil med bus 6a eller anden offentlig transport.
   Vi har elevator og der er gode parkeringsmuligheder bag ved Føtex, hvor du kører ind fra Gammel kongevej og Tulinsgade.