Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

Fysioterapi København

Fysioterapi København – behandling og træning

På Klinik Westend, Fysioterapi København, kan du booke tid til en fysioterapeut.

Vores behandlinger har både til formål at forebygge lidelser – og at smertelindre eller helt helbrede et stort omfang af gener.

Målet er at sikre dig et bedre fysisk og mentalt velvære.

Ring til os og få svar på dine spørgsmål på 33 11 55 10 eller book en tid her.

Fysioterapi – hvad er det?

Fysioterapeuter behandler, hvad vi i fagtermer kalder for “bevægeapparatet”. På godt dansk betyder det dé dele af kroppen, du primært bruger til at bevæge dig med: knogler, led, sener og muskler.

Vi arbejder samtidig ud fra en holistisk forståelse af mennesket, og kigger derfor også på, hvordan din livsstil påvirker dit velvære.

Med fysioterapi arbejder vi med både din krops stærke og svage sider, for at styrke dig og din krop.

Vi hjælper dig, der lider af:

 • RygproblemerFysioterapi København
 • Smerter i hofte, knæ, ben, nakke, skulder eller lænd
 • Tennisalbue
 • Gigt
 • Piskesmæld
 • Ischias
 • Hovedpine og migræne
 • Andre smerter i muskler og led
 • og meget andet.

Er du i tvivl, om vi kan hjælpe dig?

Send os en mail på kontakt@klinikwestend.dk eller ring til os på 33 11 55 10.

Hvordan foregår en behandling med Fysioterapi København?

Vi starter altid med en dybdegående forundersøgelse og en samtale med dig.

Herefter går vi i gang med behandlingen.

Til en behandling bruger vi skræddersyede behandlingsmetoder efter dit behov. Vores fysioterapeuter bruger en blanding af effektive manipulations- og mobiliseringsteknikker.

Du kan læse mere om behandlingsmetoderne her.

Forebyggelse er i højsædet på vores klinik. Derfor er både rådgivning, løbende sparring og hjælp til træningsøvelser et væsentligt element i vores behandlinger.

Læs alt om tilskud til fysioterapi her

Dét kan vi hjælpe dig med

Vi arbejder for at lindre dine smerter og opbygge en sund kropstilstand. Det kan siges meget kort: målet er at øge din livskvalitet.

Hvorfor Klinik Westend, Fysioterapi København?

På Klinik Westend, Fysioterapi København, videreuddannes vores fysioterapeuter løbende. Det sikrer dig, at vi altid giver dig den bedst mulige behandling.

Vi er derudover et tværfagligt sundhedshus. Vi sparrer på tværs af fag, og det gør, at vi kan vurdere din situation så helhedsorienteret som muligt.

Vi har lange åbningstider på telefonen:
Fra kl.8-16: Ring til os på 33 11 55 10

Send en mail på kontakt@klinikwestend.dk eller Book Online Her.

Adresse til Fysioterapi København
Vesterbrograde 67, 4. t.h.
1620 København V

Fysioterapi i kbh
[RICH_REVIEWS_SHOW category=”fysioterapi_københavn”]

Ive just been to my first appointment with dr Michael Kejser Pedersen.I couldn’t recommend him more!The klinik is lovely and dr Pedersen was amazing.He fixed my blocked neck joints in few seconds and I cannot wait for my next visit to the clinic.
Andreea-Claudia B.
Med både skoliose, 2 diskusprolapser og en masse afledte effekter heraf, har jeg gennem årene været ganske desperat og mange behandlere igennem - lige ind til jeg begyndte ved fysioterapeut, Martin Ferenc Jensen. Martin giver med sin solide faglighed og sit holistiske blik på kroppen en yderst kompetent behandling, der gør en stor forskel for mig og min krop. Han hjælper mig løbende med at løsne op for spændinger, genoprette mobilitet og generelt bringe min krop i bedre balance - en behandling der for mig er helt afgørende for, at jeg kan opretholde en normal hverdag. Et KÆMPE tak for hjælpen med at holde mine symptomer nede, og de varmeste anbefalinger af Martin fra en meget taknemmelig fast patient.
Anne-Katrine
Jeg har haft et længere forløb hos forskellige speciallæger og fysioterapeuter. Efter to år blev jeg henvist af en speciallæge til fysioterapeut Pernille Herlevsen, Klinik Westend, ifm. en lyskeskade, som jeg i alt i fire år har haft store udfordringer med. Pernille har været så umådelig vedholdende i sin faglighed, og stået fast på, at skaden og de smerter, jeg har oplevet, er virkelige; at der er noget galt; noget som lægerne og andre fysioterapeuter, har overset eller ikke har viden om. Pernille har åbnet døren til andre specialister, og hun har fulgt mig HELE forløbet igennem. Det resulterede i, at jeg til sidst kom til de rette specialister inden for sportsbrok og lyskebrok og beskadigede nerver, og blev opereret.Jeg kan ikke give nok anbefalinger til Pernille Herlevsen, fordi var det vitterlig ikke for hende, så havde jeg måttet tage til takke med de andre lægers og fysioterapeuters mangelfulde svar, som desværre ikke førte de rette løsninger med sig. Alle kan ikke vide alt, men det er virkelig godt at have en vedholdende og fuldt engageret fysioterapeut, der VIL løse en udfordring :-) TAK!
Jens C. E. J.
Super professionelle og kompetent behandling.
Marie S.
Super godt sted.
Tina S.
Virkelig god fys, brugte Thomas Thorning Madsen og synes han var virkelig god
Kristoffer T.
Har igennem mange år gået på klinik Westend. Har gået hos Jesper (Fys) som er den bedste fys jeg har prøvet overhovedet. Dygtig, og rar person som fikser små som store problemer. Lider du har ondt i lænden, ryggen så er han top til at fikse.
Nicolas “.
Efter et styrt på mountainbike fik jeg ødelagt min skulder. På Bispebjerg Hospital mente kirurgen, jeg skulle opereres men af kotyme starter man med genoptræning. Jeg har aldrig givet meget for fysioterapeuter, da jeg tidligere har oplevet bare at have fået kastet øvelser i hovedet, som aldrig rigtigt har virket. Det billede har jeg fået totalt ændret! Efter at have startet et forløb hos Michael er jeg idag der hvor jeg ikke tror på at en operation er nødvendig.
Nis R.
Efter at have været hele systemet rundt landede jeg hos Pernille. Jeg havde ondt i hælen efter min første graviditet. Ingen kunne forklare hvorfor indtil Pernille fandt ud af, at det kom fra bækkenet. Efterfølgende har både Pernilles fysioterapi og genoptræning hos Christa, samt Giga laser hjulpet mig igennem og videre fra en yderst smerteligt bækkenløsning. Kan kun takke alle på Westend for deres kompetente behandling og følelsen af at være velkommen - med og uden baby
Sofie Gillesberg R.
Helt utroligt godt sted. De har løst alle mine skavanker! Yderst venligt personale og høj faglighed. Kan varmt anbefales!
Jakob Thunbo P.
Fantastisk højt fagligt niveau,Og deres giga-laser udretter mirakler.Føler altid at man er i trygge hænder .
Kjeld Ammentorp H.
Dygtige behandlere, indbydende klinik, og meget professionelle.
Christina G
Godt sted
Leif K.
God akupunktør i klinikken (Signe Jung). Kan varmt anbefales
Cindy B.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking