Prøv vores klinik på Nørrebro, klinikaaboulevard.dk
Har du spørgsmål, så fang os på33 11 55 10
Det siger de om os ude i byen Positive Udtalelser

CSR

Vi har alle et ansvar, for at gøre hvad vi kan for at passe på den planet vi bor på. Derfor vælger Klinik Westend at aktivt støtte organisationer og firmaer, som har til formål at fremme beskyttelse af naturen.

 

stop-papirspild-logoHos Klinik Westend er vi bevidste om vores fodaftryk vi sætter som virksomhed. Derfor arbejder vi konstant på at minimere vores brug af papir, og deltager aktivt i Stop Papirspild.
 

sundtarbejdsmiljø-logoKlinik Westend succes er en direkte afspejling af vores medarbejderes trivsel på arbejdspladsen. Derfor støtter vi op om Et Sundt Arbejdsliv.

 

Miljoevenlig-pakning-logoKlinik Westend arbejder aktivt på at vælge forhandlere og samarbejdspartnere der anvender miljøvenlig pakning. Det samme gælder, når vi sender varer ud.

Det siger de også om os

 • Pernille er en fysioterapeut med en faglighed ud over det sædvanlige. Derudover har hun personligt sørget for at jeg modtager den rette behandling i det videre system. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger.
  Nathalie Nørregaard Larsen
 • Tak!! til Klinik Westend, Pernille og Thomas, fordi I har taget jer så dygtigt og omsorgsfuldt af mig i en tid med voldsomme rygsmerter. Jeg ved ikke, hvad jeg havde gjort uden jeres kompetente og behagelige behandling, som i den grad har hjulpet mig. Jeg kan kun anbefale jer! (og har allerede gjort det :-))
  Mette
 • Christa er den venligste og bedste fysioterapeut, jeg har mødt.
  Kan kun anbefale at du benytter dig af hendes kunnen, hvis du har brug for fysioterapi.
  Christina Mai Nielsen
Flere udtalelser

Skriv til os!

Har du brug for en tid, så brug vores Online Booking